Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Izmjene cega? portfelja? E to se nismo dogovarali na pocetku godine,a ni igra se ne zove tako… Zove se 10 dionica na najvecim prinosom u 2007 a ne portfelj na najvecim prinosom u 2007[smiley11]
Kolega stroži ste od FIFE i UEFE zajedno
The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.
Predlažem za iduću godinu ulog od 200 kuna. Neka pobjednik uzme sve.
Javljam se za blagajnika.
The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.
Mani nije jasno zašto se ja nisma prijavio. Pa mojih 10 dionica su već iznad 100%.
Bio bi prvi znam, ali onda ne bi bilo zanimljivo.
Like my women hot and my beer ice cold, a real fast cars and my whiskey old, like a slow drive down a long dirt road - THAT'S HOW I LIKE IT
još da sam stavio sve svoje dionice a ne ovdje navedene od kojih neke nemam, bio bi među prvih 5 već sada…ali dobro je i ovako.
Predlažem za iduću godinu ulog od 200 kuna. Neka pobjednik uzme sve.
A pare cete uplatiti na moj racun na pocetku, ja cu ih vrtiti cijelu godinu, da ne stoje bezveze, a glavnicu isplacujem dobitniku na kraju godine, naravno umanjenu u proviziju[smiley1]
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
Mani nije jasno zašto se ja nisma prijavio. Pa mojih 10 dionica su već iznad 100%.
Bio bi prvi znam, ali onda ne bi bilo zanimljivo.
A sto cete kolega, vjerojatno u prvih 13 dana svog boravka na ovom portalu niste jos bili proanalizirali tih 10 lidera…
JA sam imao drugaciji problem 😉
10 dionica mi bilo previse, sa 5 najboljih bi imao puno veci prinos
[smiley1]
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
fyi
fyi
fyi
tužne li teme odjedanput …
Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch
tužne li teme odjedanput …
Kako za koga, evo i mene neočekivano na vrhu, sad mogu u pemziju [smiley2]