evo, prije dorucka i svjezi podaci 😉
prije vecere svjezi podaci 😉
opa, nije da se hvalim ali fino sam porastao. bio sam na začelju negdje 5 po redu ali od kraja, ali sada sam fino skočio. planiram biti među prvih 5 do kraja godine. skromno, kao i uvijek[smiley1]
Nisam ni primjetio ovo do sada, pa mi je zapelo u oko 🙂 jako zanimljiva stvar!!!
Dali se mogu ja nekako ubaciti na listu? ili je to samo za one bolje investitore sa nekim iskustvom i sl?
Nisam ni primjetio ovo do sada, pa mi je zapelo u oko 🙂 jako zanimljiva stvar!!! Dali se mogu ja nekako ubaciti na listu? ili je to samo za one bolje investitore sa nekim iskustvom i sl?
Samo nekoliko mjeseci si zakasnio.
Nisam ni primjetio ovo do sada, pa mi je zapelo u oko 🙂 jako zanimljiva stvar!!! Dali se mogu ja nekako ubaciti na listu? ili je to samo za one bolje investitore sa nekim iskustvom i sl?
Ovdje nije bilo važno iskustvo, nego volja sudjelovati u ovoj “igri” i do 31.12.2006 staviti svojih deset dionica, za koje si imao osječaj, da če najbolje rasti u ovoj godini.
Nije posrijedi nikakva nagrada, nego samo dobra volja Dejavue-a da stavlja uvijek nove tablice i malo druženje na forumu, koje je uz ovakvo nešto zaista nešto za dušu, a ne samo za novčanik.
A uvjek se zadnji na vlak ukrcam 🙂 morat ću to s dionicama promjenit heheh
Ništ ako će ovo ić i za 2008 na vrijeme ću se javit…tnx na objašnjenju
opa, nije da se hvalim ali fino sam porastao. bio sam na začelju negdje 5 po redu ali od kraja, ali sada sam fino skočio. planiram biti među prvih 5 do kraja godine. skromno, kao i uvijek[smiley1]
Cestitam kolega!
Bas sam to htio komentirati, ali sam vas htio pustiti da dodjete na prvo mjesto 🙂
A uvjek se zadnji na vlak ukrcam 🙂 morat ću to s dionicama promjenit heheh Ništ ako će ovo ić i za 2008 na vrijeme ću se javit…tnx na objašnjenju
2008 ce se boravak na listi naplacivati dnevno [smiley11]
Nije ni ja da se hvalim al evo me u top 10… U biti hvalim se [smiley1] I to sa jednim poluinvalidom u ekipi (SLDM). Dejavue kad ćemo moć napravit izmjene?
Izmjene cega? portfelja?
E to se nismo dogovarali na pocetku godine,a ni igra se ne zove tako…
Zove se 10 dionica na najvecim prinosom u 2007 a ne portfelj na najvecim prinosom u 2007[smiley11]