10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska 10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dejavue je izgleda izgubio dobru volju [smiley1], ma ne može mu se ništa zamjeriti, ali baš sad kad sam mislio da ću upasti po prvi puta u top 10… [smiley2]

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

nije je izgubio, sad sam prestao sa radnim danom, pa sam se prepustio zadovoljstvu izracunavanja tablica 😉

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

nije je izgubio, sad sam prestao sa radnim danom, pa sam se prepustio zadovoljstvu izracunavanja tablica 😉

Dejavue, ovaj forum nam još uvijek n pruža uslugu animirianih smileova pa ti šaljem jedno klanjanje u tvoju čast putem attacha. Zaslužio si!

La vita e bella!

svaka čast, hvala

hvala momci…i ja se natjecem, pa i mene golica 😉

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Dragi igraci, iako na prvi pogled tako ne izgleda, cinjenica je da i nismo bas nesto uspjesni.

Naime, CROBEX je od 01.01.07. skocio za cca 40%, sto znaci da je samo prvih 13 bolje od indexa.

Kad se zbroje sve dionice za koje smo predvidjeli “najveci rast ove godine”, taj ukupan portfelj je narastao 30%. Kad se u proracun doda i zastupljenost dionica po portfeljima, tada je ukupan rast samo 36%.

Ako iz gornjeg proracuna izbacimo sve dionice s prinosom<=0, tada je rast 32%, odnosno 43% ako se u proracun ubaci i zastupljenost po portfeljima. Drugim rijecima, mozda je Malkiel ipak u pravu kad tvrdi da slijepi cimpanza koji baca pikado po wall street journalu moze predvidjeti trziste jednako dobro kao i najbolji strucnjaci. Cestitam svima koji su uspjeli biti bolji od trzista - u igri ili u zbilji.

[i][color=gray]Novac je samo koncept. Ukupna vrijednost Zemlje je konstanta[/color][/i]

fyi

da li imate neku tablicu za izracun dobiti za dionice kao sto je na hrpotfolio-u
naime fondove mi oni izracunaju,a ja dionice racunam pjeske
ako netko ima neki sitem,pomogao bi mi
thanks

imas u temi “Za pocetnike”
Vaš link

[i][color=gray]Novac je samo koncept. Ukupna vrijednost Zemlje je konstanta[/color][/i]

fyi

fyi

Dejavue, evo teme na 5 stranici tek, kad će sveži rezultati… Pozdrav [smiley2]

New Report

Close