10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska 10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zamisli kako ce tek biti na kraju godine…trebao sam odabrati barem 2 nelikvidne dionice[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Veseli me da je moj postotak u stvarnom trgovanju ipak malo bolji, iako radim zaista male promjene portfelja, ali kad zasvrbe prsti, onda si ne mogu pomoči. [smiley11] Malo moram još poradit na strpljenju.
Zaista je dobar početak godine za nama. Čestitke svim na tako lijepim prinosima![smiley11] a tebi Dejavue na trudu i doslednosti!

[emo_cool]

Dejavue svaka ti čast za uredne svakodnevne tabele,koje redovito pratim. Nisam se prijavio na kraju prošle godine, jer sam imao samo osam dionica u portfeliju. Trenutna rast osmih (nisam se mogao odlučit još za dve) mi je 53,78%. Prijatan vikend svima .[smiley2]

fyi

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Vidim da smo prešli na prosječnu cijenu dana?

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

vidi ti ovog mike kako napreduje, još da me brat već viđeno nije ubio sa prosjecima.
Ja mislim da je vrijeme da se moj pajdo cartmann javi i da me pohvali za prvo mjesto (bez obzira kako na kraju to završilo) jer je veliki dio njegovih zasluga u tome.

[smiley2][smiley2]

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

fyi

fyi

Dionice sortirane po prinosu…

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

fyi

fyi

Dionice sortirane po prinosu…

Jesam li vam ja govorio u koju dionicu se uzdam, naročito mi je drago kad sam najzad ovdje vidio da je najbolja. 🙂

Naravno, još je 2007 godina duga…

New Report

Close