Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Na žalost ukoliko kolegi Kuni uklonite Vupik iz portfelja s obzirom da se sa njim više ne trguje, onda će mu i prinos pasti [smiley2]
A cuj, neki za igru dobiju 100 000 kuna od drzave[smiley2]
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
Valjda neću niti ja ostati vječno drugi, bolje da idem u sredine nego drugi.
Kako ono ide, bio u Rimu, a nije vidio papu, ili tako nekako?
Možda ipak najbolje da se vratim na prvo mjesto
[smiley1]
[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]
Vi ste kolega dovoljno bili prvi, cak i u novinama zavrsili 🙂
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
Niste se hvalili[smiley2]
Valjda neću niti ja ostati vječno drugi, bolje da idem u sredine nego drugi. Kako ono ide, bio u Rimu, a nije vidio papu, ili tako nekako? Možda ipak najbolje da se vratim na prvo mjesto [smiley1]
Vjerojatno mislite na Cezarovu uzrečicu: Bolje biti prvi u Galiji nego drugi u Rimu!
ili možda na drugu “Aut Caesar, aut nihil” (tj. ili prvi ili ništa)
tony,
plavi: ” Valjda neću niti ja ostati vječno drugi, bolje da idem u sredine nego drugi. Kako ono ide, bio u Rimu, a nije vidio papu, ili tako nekako? Možda ipak najbolje da se vratim na prvo mjesto [smiley1] ” Vjerojatno mislite na Cezarovu uzrečicu: Bolje biti prvi u Galiji nego drugi u Rimu! ili možda na drugu “Aut Caesar, aut nihil” (tj. ili prvi ili ništa)
Bitna je poanta..[smiley2]
[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]