10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska 10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bravo za Kunu!!!!

Evo i ja se pridružujem čestitkama, al ne ćeš još dugo frend.. [smiley13] I `ll be back! [smiley1]

Na žalost ukoliko kolegi Kuni uklonite Vupik iz portfelja s obzirom da se sa njim više ne trguje, onda će mu i prinos pasti [smiley2]

Hvala svima , al ovo je samo igra.

A cuj, neki za igru dobiju 100 000 kuna od drzave[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Valjda neću niti ja ostati vječno drugi, bolje da idem u sredine nego drugi.
Kako ono ide, bio u Rimu, a nije vidio papu, ili tako nekako?

Možda ipak najbolje da se vratim na prvo mjesto
[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Vi ste kolega dovoljno bili prvi, cak i u novinama zavrsili 🙂

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Nisam , jer nitko ne zna da sam u novinama[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Niste se hvalili[smiley2]

Valjda neću niti ja ostati vječno drugi, bolje da idem u sredine nego drugi. Kako ono ide, bio u Rimu, a nije vidio papu, ili tako nekako? Možda ipak najbolje da se vratim na prvo mjesto [smiley1]

Vjerojatno mislite na Cezarovu uzrečicu: Bolje biti prvi u Galiji nego drugi u Rimu!
ili možda na drugu “Aut Caesar, aut nihil” (tj. ili prvi ili ništa)

plavi: ” Valjda neću niti ja ostati vječno drugi, bolje da idem u sredine nego drugi. Kako ono ide, bio u Rimu, a nije vidio papu, ili tako nekako? Možda ipak najbolje da se vratim na prvo mjesto [smiley1] ” Vjerojatno mislite na Cezarovu uzrečicu: Bolje biti prvi u Galiji nego drugi u Rimu! ili možda na drugu “Aut Caesar, aut nihil” (tj. ili prvi ili ništa)

Bitna je poanta..[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Nekome je očito jako stalo biti prvi ovdje pa je povukao 2000 komada na jednoj dionici. mogući kanditati su:

Dejavue, Quark, Billy, Mileni.

Nekako sam uvjeren da je jedan od njih.

New Report

Close