10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska 10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidjet ćete vi kad meni prorade HOMS-i. Nadam se da neću morati čekati naj 2011.[smiley2][smiley2][smiley2]

[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]

Pao sam na treće mjesto, sad ne mogu spavati.[smiley2] Svemu tome su krivi oni loši navlakači na FNVC, mislio sam da će to malo bolje navuči, ali ništa zasada.[smiley2]

Eh…kolega…da vam ipak vratim onaj prvi portfelj[smiley1]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

novi tjedan…prvi sa “jednom” burzom![smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Neda se otvoriti.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Dejavue pomozi! Znaš, da ne možemo bez tvojih tabela[smiley2]

[emo_cool]

Forum se opcenito malo zblesirao.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Ni jedan attachment na forumu se ne može skinuti, jel neko obavijestio administratora?

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

A bolje da se ne vidi 🙂
Plavi je pao, to je njegovo maslo[smiley1]

ne ide attach

Uf.. nisam dugo pisao na forumu, al očito da moje dionice pišu same za sebe.. [smiley2]

etogac…

fyi

New Report

Close