Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Vidjet ćete vi kad meni prorade HOMS-i. Nadam se da neću morati čekati naj 2011.[smiley2][smiley2][smiley2]
[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]
Pao sam na treće mjesto, sad ne mogu spavati.[smiley2] Svemu tome su krivi oni loši navlakači na FNVC, mislio sam da će to malo bolje navuči, ali ništa zasada.[smiley2]
Eh…kolega…da vam ipak vratim onaj prvi portfelj[smiley1]
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
novi tjedan…prvi sa “jednom” burzom![smiley2]
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
Ni jedan attachment na forumu se ne može skinuti, jel neko obavijestio administratora?
John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.
A bolje da se ne vidi 🙂
Plavi je pao, to je njegovo maslo[smiley1]
ne ide attach
etogac…