10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska 10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

to nadokadnis u jednom danu 😉

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Dečki se razigrali po terenu. Jedino bekovi malo štekaju. Centarfor (IMZV) se nadavao golova. Ako naprave penal na njemu, ode golman (IPKO) da to zabije. Još malo i prvaci su.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Šta bi mi bez Dejavue, stvarno bi bilo dosadno bez njegovih tabela[smiley11]

[emo_cool]

Šta bi mi bez Dejavue, stvarno bi bilo dosadno bez njegovih tabela[smiley11]

he he he!

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

mene trener treba staviti na klupu, malo sam se ipak umorio znate, teško je u ovim godinama…

a onda pred kraj uljetim kao jocker i poentiram [smiley2]

nema mi druge nego se zae..ti

… a onda pred kraj uljetim kao jocker i poentiram [smiley2]

Jasno, zadnji mjesec bu najzanimljivije.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Da…zadni dan cemo raditi analizu svaki sat 😉
Naravno…salim se[smiley2]

najnovije…

postaje sve napetije….[smiley2]

a jos nije ni cetvrtina sezone za nama [smiley1]

nakon jucerasnjeg pada sa 17. na 20. mjesto opet sam se vratio na svoj all time high a vidim da i ekipu ispred mene vec lagano lovi panika [smiley1]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Da…jos malo pa ce biti cetvrtina…bit ce svakako zanimljivo…nadam se da necemo dobiti nikoga tko ce daleko pobjeci…za sad je jako napeto[smiley11]

Pao sam na treće mjesto, sad ne mogu spavati.[smiley2]
Svemu tome su krivi oni loši navlakači na FNVC, mislio sam da će to malo bolje navuči, ali ništa zasada.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close