Kolega Dejavu molim Vas novu listu. ZLAR i VIRO su fino potegnuli, ocekujem proboj u top 20
Kolega Dejavu molim Vas novu listu. ZLAR i VIRO su fino potegnuli, ocekujem proboj u top 20
Sa vasim portfeljem u top 10.,
Jos vam pola dionica nije krenulo.
Osim SLDM
etogac
Ajme vec sam 17i a glavna uzdanica je jos u leru.
Moram napomenuti i da igram s igracem manje (hint SLDM)
Što bih tek ja rekao. Držim dvadesetu poziciju, a dva igrača igraju za protivničku ekipu ( PKMI i FNVC ) a dva su neutralna na nuli ( THT i PZC ). Proigra li koji od njih, eto produžetaka, pa penali, hi,hi,hi[smiley2]
PZC je za sada ko Ante Rukavina, puno buke i nula golova. Od tih svih vasih aseva jedino mi je PKMI sumnjiv tako da vas vidim u top 10 kolega, odmah iza mene
[smiley1]
Malo ste zamorni sa tim anketama , evo da i ja dam svoj doprinos, nadam se da će moja ulagačka ocjena biti barem 2 , pretpostavljajući da je nathan 1[smiley1]: Dakle: ZITP UNPP JDGT TRUM TIMT TANG MDSP ( modra špilja , ako netko ne zna ) KODS ( Kordun Slunj za one koji ne znaju ) DRNJ ( isto manje likvidna ali potencijal – Drvenjača za one koji ne znaju ) i naravno nezaobilazni KSST ( kaštelanski staklenici , neka se ne iznenade kolege na jugu lijepe naše zna se o čemu se tu radi ) [smiley1]
Nije ovo ni tako loš portfelj ?
Nisam uključena u igru, ali moja Verzija2 se drži jako dobro.
– kolega Optimist (koji je izabrao znakovito ime) čvrsto je zasjeo na začelju.
– želim mu puno uspjeha !
Što bih tek ja rekao. Držim dvadesetu poziciju, a dva igrača igraju za protivničku ekipu ( PKMI i FNVC ) a dva su neutralna na nuli ( THT i PZC ). Proigra li koji od njih, eto produžetaka, pa penali, hi,hi,hi[smiley2]
Tako neki mogu reci da im vecina igraca “5. kolona”
nezaustavljivo prema sredini[smiley1]