10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska 10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo tih dionica:

Početna

[smiley2]

Kolega Dejavu molim Vas novu listu. ZLAR i VIRO su fino potegnuli, ocekujem proboj u top 20

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Kolega Dejavu molim Vas novu listu. ZLAR i VIRO su fino potegnuli, ocekujem proboj u top 20

Sa vasim portfeljem u top 10.,
Jos vam pola dionica nije krenulo.
Osim SLDM

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

etogac

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Ajme vec sam 17i a glavna uzdanica je jos u leru.

Moram napomenuti i da igram s igracem manje (hint SLDM)

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Što bih tek ja rekao. Držim dvadesetu poziciju, a dva igrača igraju za protivničku ekipu ( PKMI i FNVC ) a dva su neutralna na nuli ( THT i PZC ). Proigra li koji od njih, eto produžetaka, pa penali, hi,hi,hi[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

PZC je za sada ko Ante Rukavina, puno buke i nula golova. Od tih svih vasih aseva jedino mi je PKMI sumnjiv tako da vas vidim u top 10 kolega, odmah iza mene
[smiley1]

Malo ste zamorni sa tim anketama , evo da i ja dam svoj doprinos, nadam se da će moja ulagačka ocjena biti barem 2 , pretpostavljajući da je nathan 1[smiley1]: Dakle: ZITP UNPP JDGT TRUM TIMT TANG MDSP ( modra špilja , ako netko ne zna ) KODS ( Kordun Slunj za one koji ne znaju ) DRNJ ( isto manje likvidna ali potencijal – Drvenjača za one koji ne znaju ) i naravno nezaobilazni KSST ( kaštelanski staklenici , neka se ne iznenade kolege na jugu lijepe naše zna se o čemu se tu radi ) [smiley1]

Nije ovo ni tako loš portfelj ?

[color=black][/color]

Nisam uključena u igru, ali moja Verzija2 se drži jako dobro.
– kolega Optimist (koji je izabrao znakovito ime) čvrsto je zasjeo na začelju.
– želim mu puno uspjeha !

Što bih tek ja rekao. Držim dvadesetu poziciju, a dva igrača igraju za protivničku ekipu ( PKMI i FNVC ) a dva su neutralna na nuli ( THT i PZC ). Proigra li koji od njih, eto produžetaka, pa penali, hi,hi,hi[smiley2]

Tako neki mogu reci da im vecina igraca “5. kolona”

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

nezaustavljivo prema sredini[smiley1]

aiiiii napredak za jedno mjesto. Ono sto je lose je spread od vise od 2% do Cartmana koji je 14i [smiley1]

New Report

Close