Kolega je igrac na duge pruge…vidjet cete na kraju godine[smiley11]
nemam uopće pola dionica koje su navedene u mom portfelju, a to je zato jer nisam pratio forum na ovoj temi na početku igre pa su se tu našle neke koje nikad ne bih kupio niti sam ih kupio, ali nema veze. igra traje do 1. 1. 2008. a kao što kaže kostolany: pravi investitor može par godina čekati i čekati da se ostvare njegove prognoze, i biti najgori od svih, a onda u par mjeseci ne samo da nadoknadi izgubljeno u odnosu na ostale, nego ostvari puno veći prinos od svih na kraju. ja se toga držim i čekam kraj godine, kada očekujem da ću biti među prvih 20. Bolje mi ni ne treba. Primjerice plavi je prvi sa zabom, a to je prodao. ja još ništa nisam prodao…
bez obzira na trenutni rezultat mislim da je cayman006 ipak dosljedan tj. gubi bitku ali dobiva rat.
Primjerice plavi je prvi sa zabom, a to je prodao. ja još ništa nisam prodao…
Nisam prvi sa ZABOM, već sa 10 odabranih dionica, od kojih je prvih pet na listi tada bilo u mom portfelju.
Slučajno su one i najviše porasle od tih 10 + još ZLAR.
I nisam prodao ZABU, po osmi puta.
plavi, nije bitno. samo prestani provocirati i sve će biti u redu. ne razumijem čemu tvoje provokacije iz čista mira, čemu mene nazivati neurotičnim i slično…bez takvih tekstova, bolje ćeš se osjećati i ti i ja, koji ti neću morati odgovarati na taj način. lijepa riječ otvara sva vrata…pozdrav
plavi, nije bitno. samo prestani provocirati i sve će biti u redu. ne razumijem čemu tvoje provokacije iz čista mira, čemu mene nazivati neurotičnim i slično…bez takvih tekstova, bolje ćeš se osjećati i ti i ja, koji ti neću morati odgovarati na taj način. lijepa riječ otvara sva vrata…pozdrav
Mislim da sada i kolega cayman provocira, samo na finjaka.
A jeste djeca, obadvojica.
[smiley2]
izgleda da se ne isplati biti “optimist”
Moram priznati da me lista pozitivno iznenadila, neke favorite sam preskočio za 10 mjesta u tjedan dana. Ako stigne ona Čađara od HT-ea, na vrijeme moglo bi biti tijesno do kraja godine?[smiley1]
tijesno na vrhu i na dnu[smiley2]
tijesno na vrhu i na dnu[smiley2]
A tek u sredini što je gužva?[smiley2][smiley2]
Ali tu nisi očit 😉
Pise se o prvom i zadnjem[smiley1]