10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska 10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koliko gledam pozicije sve više-manje vuče prema dole FNCR. Kada če porasti zanimljivo če se poredati pozicije.

Pardon FNVC[smiley16]

Dejavue: ” sad da vidimo tko ce manje padati[smiley2] ” Več treći dan za redom se pomičem prema gore. Sad bi zbilja moglo i malo dolje. Sutra?

Znaci da manje padate nego ostali kolega[smiley11]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

najnovije[smiley11]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Znaci da manje padate nego ostali kolega[smiley11]

Si, manje padati od indexa a u porastu isto tako manje narasti od indexa.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Danasnje stanje

Možda bi trebalo pokrenuti raspravu što dobiva pobjednik ove igre

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Od svakoga sa liste jednu od dionica koje ima u portfelju sa kojem je pobijedio?

Od svakoga sa liste jednu od dionica koje ima u portfelju sa kojem je pobijedio?

znaš da mi je i to palo na pamet, hehe… ili npr, da mu kupimo po jednu dionicu koju je uvrstio u portfelj [smiley2]

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

novo, novo, najnovije[smiley11]

Valjda nije cayman onako neurotičan zbog 53 . mjesta??[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Valjda nije cayman onako neurotičan zbog 53 . mjesta??[smiley2]

Baš mi je žao što se nisam na vrijeme priključio….gledajući ovo…… gotovo da gore ne može…[smiley2]
Bez uvrede kolega caymann…. slučajno se poklopilo.

Scio me nihil scire

New Report

Close