10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska 10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mreich: ” quark: ” INA-R-A na 4000 ” Kaj samo toliko? ” Slažem se sa poglavicom Deset Medvjeda, zar samo 4.000 slavuja. Eh što ti je skroman bljedoliki, hi,hi,hi[smiley2]

Skromnost je vrlina. Da sam napisao 5-6k kn napisali bi da drukam kao krokodil.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

He he he ! Na vecini dionica ste bili skromi kolega…

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

KuciloOro:

mreich: ” quark: ” INA-R-A na 4000 ” Kaj samo toliko? ” Slažem se sa poglavicom Deset Medvjeda, zar samo 4.000 slavuja. Eh što ti je skroman bljedoliki, hi,hi,hi[smiley2]

Skromnost je vrlina. Da sam napisao 5-6k kn napisali bi da drukam kao krokodil.

Nije sramota biti krokodil, sramota je bezuspješno drukati dionicu, hi,hi,hi[smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Danas su svi pali osim M.Baricevica
Ides

… i onih koji imaju ATLN u portfelju
he he he

[i][color=gray]Novac je samo koncept. Ukupna vrijednost Zemlje je konstanta[/color][/i]

Ide novo stanje!

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

jeste li vidjeli, i u INVESTITORU izišao tekst o “burzovnoj igri”? A jesmo popularni[smiley2]
Vaš link

jeste li vidjeli, i u INVESTITORU izišao tekst o “burzovnoj igri”? A jesmo popularni[smiley2] Vaš link

Plavi može autogram? Podatke ti pošaljem na PM.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

A da stavimo nova pravila u igru…da izbacujemo prvoga svaki mjesec iz igre[smiley1]

Može, ja ću tek u 12. mjesecu biti prvi pa se slažem s prijedlogom.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Drugi pobjedjuje! prvi u 12. mjesecu ispada van! [smiley1]

evo i novi mjesec 😉

Može, ja ću tek u 12. mjesecu biti prvi pa se slažem s prijedlogom.

Slažem se s tobom, Deset Medvjeda, ja sam u prosincu planirao biti drugi, hi,hi,hi[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

New Report

Close