Ova tema bi se mogla zvati 10 dionica iz vlastitog portfelja za oje očekujem najveći rast[smiley2]
Top 10
1. Ina
2. Tep
3. Kosk
4. Ipko
5. Sppl
6. Imzv
7. Blkl
8. Hdel
9. Pdba
10. Sem
Ova tema bi se mogla zvati 10 dionica iz vlastitog portfelja za oje očekujem najveći rast[smiley2]
kolega s vama se slazem, i zato necu dati svoje misljenje koje ce dionice imati najveci rast u 2007. jer ne vjerujem da bih mogao biti objekitvan koliko zelim, a drugi razlog je sto se zaista ne smatram dovoljno kompetentnim da bih mogao na temelju fundamenata i kretanja trzista ili na informacijama predvidjeti rast pojednih dionica iz raznih sektora poslovanja
no svakako je zanimljivo vidjeti ocekivanja, i naravno bit ce zanimljivo vidjeti tko je imao najbolju procjenu
pozdrav
pa normalno da su to dionice iz portfelja, pa ne znam zasto se vi cudite? najlogicnija stvar na svijetu je da drzim u portfelju one dionice od kojih ocekujem rast?
1. Ptkm
2. Lvcv
3. Zlatni rat
4. Adpl
5. SEM (vidim po splitu da se sire ko blesavi, a i mreich je spominje)
6. Lola Ribar
7. Atlanska
8. Arena
9. Varteks
10. Slobodna DAlmacija
napišite sa strane i procijenu cijene.cca.
korf 190
adpl 170
ptkm 250
koei 770
podr 580
himr 750
ipko 75
hmma 330
jdrn 590
lrh 4900
……..ovo će biti zanimljivo pogledati za par mjeseci (a tek u krajem godine!) …
Iako su mi mnogi ostali dužni od zadnji put ( na nagradnoj igri ), evo igrati ću i ovaj put:
1. Fnvc
2. T-HT
3. Ina
4. Mmtz
5. Pzc
6. Pkmi
7. Lvcv
8. HPB
9. Tnsa
10. Imzv
Autor je vlasnik samo tri dionice sa ovog spiska.
Howgh[smiley2]
Ko bi rekao, ljudi u portfelju drže dionice za koje misle a će rasti…….
Neki tickeri se provlače kroz puno postova, biti će zanimljivo pratiti ih. Evo mog popisa random order sa kratkim objasnjenjem za rast nekih:
ARNT (preuzimanje)
ADPL (ESOP iskrcavanje trenutno drzi cijenu nisko)
PTKM (0,6 P/BV, privatizacija, bila na 240…)
KABA (ambiciozna uprava, rast plasmana, moguce preuzimanje)
DDJH
PZC (fundamentalno podcijenjen)
PLAG (za razliku od vecine turist grupacija u PLAGu se stvarno nesto radi, FI bi trebali biti jako dobri u 2007)
SLDM (ovo je sad cista spekulacija, cijena je nisko, EPH u igri….)
ZLAR
VIRO