Danas su svi pali osim M.Baricevica
Ides
Teoretski nemoguća rečenica što se tiče odnosa. Moguća je samo u pitanju postotka, ali ni tu nije točno.
Dejavue:
”
quark: ” Još 4.5% i plavi by, by… ” Koje ce vam to dionice donjeti kolega[smiley11]
”
Da vidimo:
PTKM-R-A na 300
FNVC-R-A na 900
LVCV-R-A na 900
MMTZ-R-A na 120000
INA-R-A na 4000
VART-R-1 na 300
KORF-R-A na 250
JDKM-R-A na 500
ARNT-R-A na 500
ADPL-R-A na 300
Ovo je stvarno lijepi popis želja, hi,hi,hi, ali nema veze, tko vjeruje, njemu se želje i ostvare[smiley2]
Dejavue: ” quark: ” Još 4.5% i plavi by, by… ” Koje ce vam to dionice donjeti kolega[smiley11] ” Da vidimo: PTKM-R-A na 300 FNVC-R-A na 900 LVCV-R-A na 900 MMTZ-R-A na 120000 INA-R-A na 4000 VART-R-1 na 300 KORF-R-A na 250 JDKM-R-A na 500 ARNT-R-A na 500 ADPL-R-A na 300
Hm…
Premali godisnji target na FNVC, JDKM; ARNT; ADPL.
Na ostalima imamo ista ocekivanja izlaza iz dionice[smiley11]
e da…mbaricevic me trazio da mu skinem Kemoboju i stavim INGR-R-A
Jer je Kemoboja d.o.o
Jer je Kemoboja d.o.o
Pa stavi mu, ionako je neozbiljno dao svoj spisak.
Dejavue:
”
Jer je Kemoboja d.o.o
”
Pa stavi mu, ionako je neozbiljno dao svoj spisak.
Tako je, daj mu, samo ga zamoli da ti da odmah i zamjenu za JTMN, hi,hi,hi neće ni to još dugo biti d.d.[smiley1]
quark:
”
INA-R-A na 4000
”
Kaj samo toliko?
Slažem se sa poglavicom Deset Medvjeda, zar samo 4.000 slavuja. Eh što ti je skroman bljedoliki, hi,hi,hi[smiley2]
Teoretski nemoguća rečenica što se tiče odnosa. Moguća je samo u pitanju postotka, ali ni tu nije točno.
Kolega očito vam logika nije jača strana. Naravno da je teoretski moguće – Baričević je mogao skočit na prvo mjesto a svi ostali pasti za jedno…
On topic: Do sada smo pratili čije dionice najviše rastu a sada ćemo gledati čije najmanje padaju
[smiley1]
Okaj, onda cu mu staviti INGR-R-A umjesto “farbe”
Bravo bljedoliki prijatelju, sad će se na začelju igrati svaki dan derby za opstanak u ligi. Nadam se da vam je jasno da zadnja dvojica ispadaju iz lige,hi,hi,hi[smiley1]