10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska 10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

fyi

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Hm, nesto ne valja… nisam pao za niti jedno mjesto… he,he

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Jedni gore, drugi dolje[smiley11]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

A mi svi na istome mjestu, samo da ne padamo previše[smiley2]

[emo_cool]

Dejavue:

A mi svi na istome mjestu, samo da ne padamo previše[smiley2]

Neka, neka,… dame imaju prednost inače bi ti malo doli, a ja malo gori [smiley2] da se gleda po abecedi

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Znatiželjno sam potražio portfelj vodećeg Plavog, pa se čudom čudih, sve neke “nikad čuo” dionice (TRUM,TIMT,TANG… ) s kojima nitko živ ne trguje ?! Pa mi nije ništa jasno. Gdje je tu zarada ?
Čak i one s kojima se nešto malo trguje (ZITP,JDGT) u siječnju su porasle 0 %.

Još me zanima i PZC koju je dosta sudionika uvrstilo kao podcjenjenu a prošli tjedan je protrgovano s 9 (slovima:devet) komada bez ikakvog rasta cijene. Ako su ovo glupa pitanja cijenit ću pametne odgovore.

[color=black][/color]

Ja sam uzeo verziju 1 sredinom prvoga mjeseca, tada sam i počeo trgovati na burzi. Hvala vam svima!

fyi

Još 4.5% i plavi by, by…

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Danas su svi pali osim M.Baricevica
Ides

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Još 4.5% i plavi by, by…

Koje ce vam to dionice donjeti kolega[smiley11]

quark: ” Još 4.5% i plavi by, by… ” Koje ce vam to dionice donjeti kolega[smiley11]

Da vidimo:

PTKM-R-A na 300
FNVC-R-A na 900
LVCV-R-A na 900
MMTZ-R-A na 120000
INA-R-A na 4000
VART-R-1 na 300
KORF-R-A na 250
JDKM-R-A na 500
ARNT-R-A na 500
ADPL-R-A na 300

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

New Report

Close