10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska 10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

di je ta liga ima li netko link za mene

KULEN NIJE SALAMA

Dejavue: ” fyi ” Bas i nije posortirano kak spada [smiley2]
Tko nije sortiran kak se spada?

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

e ljudi kada i gdje se može postaviti listu?

KULEN NIJE SALAMA

Dejavue: ” fyi ” Bas i nije posortirano kak spada [smiley2]
Tko nije sortiran kak se spada?

Pogledajte si tab DIONICE.

Dejavue,

a zasto si ATLN uvrtio s pocetnom cijenom 119,40, kad je trgovina krenula od 86,50?

[i][color=gray]Novac je samo koncept. Ukupna vrijednost Zemlje je konstanta[/color][/i]

novo stanje…

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Dejavue,

a zasto si ATLN uvrtio s pocetnom cijenom 119,40, kad je trgovina krenula od 86,50?

Gledaju se zavrsne cijene dana…
Dakle, svaka dionica je pocela sa zavrsnom cijenom prosle godine…
Pa tako i ATLN krece sa zavrsnom cijenom prvog dana…
Tako ce krenuti i THT, MGMA itd…

jos malo pa prvi na 30%

A i Baričević se opasno približava 4 %……..

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

gdje se može postaviti svoju listu?

KULEN NIJE SALAMA

Nigdje, jer je 26.02.
a prijava je bila daaavno…

Nigdje, jer je 26.02. a prijava je bila daaavno…

Kolega Dejavue.
Predlažem da tvoj potpis u buduće glasi ovako:

“Nema više potpisa, upisa i mudrih izreka :)” [smiley2]

La vita e bella!

New Report

Close