10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska 10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

fyi

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Ako pogledamo tablicu sa dobicima u onoj igri vidimo da su prinosi uglavnom lošiji od crobexa. On je od nove godine otišao oko 18%. Iskusni dioničar (teški milioner, neću ga imenovati) mi je rekao da ako netko ostvari prinos manji od samoga indeksa da je neuspješan investitor. Po njemu je tek 1,5 do 2x index uspješno ulaganje. Što mislite o tome??

Da je neozbiljni špekulant.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

kiko123: ” Ako pogledamo tablicu sa dobicima u onoj igri vidimo da su prinosi uglavnom lošiji od crobexa. On je od nove godine otišao oko 18%. Iskusni dioničar (teški milioner, neću ga imenovati) mi je rekao da ako netko ostvari prinos manji od samoga indeksa da je neuspješan investitor. Po njemu je tek 1,5 do 2x index uspješno ulaganje. Što mislite o tome?? ” Da je neozbiljni špekulant.

Ova je dobra![smiley2]

[emo_cool]

Upravo sam pročitao članak u Jutarnjem i sada mi je jako žao što se nisam prije uključio u igru.

Bravo svima, poseban pozdrav vodoinstalateru[smiley2].

fyi

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

fyi

ej gosp. dežavu … koji je pasvord za unprotect sheet-a ovih excell dokumenata ?
Hvala … 🙂

a probij sifru, nije tesko…
password je tu da niko ne prcka po tebelama [smiley11]

šifra: čađara 🙂

P.S. ne ću više nikada, ovo sam napravio samo zbog MSFT-R-A

I love the Smell of Profits in the Morning

Dejavue i fazana nominiram za Nobelovu nagradu za analitiku !

[color=black][/color]

Palac gore za Dežavua, žao mi je što ne mogu igrati.. Nemam baš neke rezultate ali bi bilo lijepo se usporediti sa ostalima. Igrica je odlična[smiley2]

People do not get what they want or what they expect from the markets; they get what they deserve!

šifra: čađara 🙂

fazan, to ti je bio wild guess ili imas neki software? super bi mi bilo da si puknuo sifru onako
🙂

New Report

Close