10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska 10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

fyi

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Dejavue,

svaka čast, jer svakim danom u svakom pogledu unaprjeđuješ “igru”, ma što drugi mislili o tome.

uuu ima vas u igri dosta, kako se joina?

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

ne joina se…to je gotovo bilo 31.12.2006….sad jednio mozes skinit njihov izbor dionica i ulozit po tome lovu…

evo ga 😉

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

evo ga 😉

Kolega Dejavue, jedna molba!

Bili htio u tablicu “promet” dodati i izmjene vrijednost CROBEX-a i VIN-a.
I to je korisna informacija.
Hvala

La vita e bella!

Mozhe…naravno 😉

ADPL-R-A ide sigurno prema gore…pogotovo nakon nagrade za “Salona” brod godine…i dokapitalizaciju koja se planira…

ja sam ADPL prodao, a rast ocekujem na BRNK (vec je jucer narasla), JKDM (napokon), te VART.

Dejavue: ” Mozhe…naravno 😉 ” starino, daj i reci koja će dionica skočiti drugi dan da ju kupimo prije. [smiley2][smiley2]

što se tiče kupnje za danas mislim da se ne može promašiti sa:
podr, pdba, tep
a na malo dugoročnije dlkv, vart, naravno ina….
(u svom portfelju nemam podr i vart, a ove druge još neko vrijeme neću prodavati…)

Evo, LPML će sigurno skočiti danas, čak ako je kupiš (uloviš) na bidu, jer je veći od zadnje cijene jučer.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Ako pogledamo tablicu sa dobicima u onoj igri vidimo da su prinosi uglavnom lošiji od crobexa. On je od nove godine otišao oko 18%. Iskusni dioničar (teški milioner, neću ga imenovati) mi je rekao da ako netko ostvari prinos manji od samoga indeksa da je neuspješan investitor. Po njemu je tek 1,5 do 2x index uspješno ulaganje. Što mislite o tome??

New Report

Close