10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska 10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sto je potrebno za pametan odgovor…?
sve je receno, ako smatramo da nije dao pametan odgovor…

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Ma ja mislim da se on baš i ne opterećuje sa svojim fijaskom. Ma boli Galineca briga…
Njemu je veća briga kako će upisati što više HT-a po istom principu.
Gle, ja shvaćam da svi traže svoj komadić neba i zarade, ali ne volim takve ljude. Neodređene muškarce. 🙂

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Na treće pitanje nije dao nikakav odgovor
imho
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Ma ja mislim da se on baš i ne opterećuje sa svojim fijaskom. Ma boli Galineca briga… Njemu je veća briga kako će upisati što više HT-a po istom principu.

Upravo to,tako već pojedinci sebi pripremaju teren…..neću napisati ni tko ni kako ,ali ima ih,ima kume..

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Jasno da jasnije ne može biti , pripremaju si teren za jeftinu kupovinu koju bi željeli izvesti na tržištu.
Naravno da će naivni povjerovati.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Nadam se da će to trajati još najmanje godinu, dvije. Zatim obično dolazi faza stagnacije kada se ostvaruju prosječne dobiti i na kraju kriza. Ona svodi natprosječnu dobit na prosječnu u dužem periodu odnosno cijelom ciklusu.

pozdrav
kolega mreich, da li mozete malo vise reci o ciklickim kretanjima, cini mi se da vi to izvrsno razumijete
dakle, kada vi ocekujete stagnaciju (ako se ne varam, prije dvije godine je isto ovako bio veliki rast, i onda je u veljaci sve puklo, (adris je kao najznacajniji u to vrijeme sa 5000 dosao na 3000), cini mi se da bi se nesto slicno opet moglo ponoviti,)
i kada se moze ocekivati ovo sto govorite (o krizi), te koliko bi trajala
pretpostavljam da imate podatke sa drugih trzista, odnosno da ste prije pratili ovakve i slicne scenarije, pa me zanima sto se moze u dogledno vrijeme ocekivati, kakav ce biti efekt, i koliko ce trajati (odnosno kako su pojedina trzista reagirala i u kojem su smjeru isla)

znam da su ovo teska pitanja, ali samo me zanima vase misljenje jer ste se pokazali kompetentni u proiciranju kretanja trzista

pozdrav

U cast kolegi Mreichu: bez straha, pohlepe i sentimentalnosti

adris je kao najznacajniji u to vrijeme sa 5000 dosao na 3000), cini mi se da bi se nesto slicno opet moglo ponoviti

Slabo pratis strateg, ADRS tada nije padao zbog trzista vec zbog PM-a i povlacenja licence za Marlboro, nakon sto u ADRS-u nisu pristali na prodaju TDR-a

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Lani je bila grda korekcija u travnju, ove bi godine mogla biti i prije.
Koliko će biti grda to samo Bog zna.
S druge strane puno je firmi koje već jako dugo nisu revalorizirale BV, tu bi moralo doći
do značajnog rasta !?

[color=black][/color]

Lani je bila grda korekcija u travnju, ove bi godine mogla biti i prije. Koliko će biti grda to samo Bog zna. S druge strane puno je firmi koje već jako dugo nisu revalorizirale BV, tu bi moralo doći do značajnog rasta !?

Ne samo to,nego je i jako puno casha na tržištu…mislim na novi cash,a ne ono što su neki prodali pa su u cashu,ne vjerujem da će svi čekati HT,jer kad bi tolika silina novca čekala HT to bi bilo blokada svaki dan….
Što se tiče korekcije,naravno da će doći,ja ju očekujem nakon FI ali nakon FI očekujem i rast nekih dionica…..i to je to.Ako pogodiš dobru dionicu,bit će manja korekcija,ako pogodiš balon,malo više i to je to. Ne zaboravimo da je tržište borba bika i medvjeda i treba biti mudar u mudrim potezima…..joj kako sam ovo lijepo napisao,još će netko misliti da i nešto znam [smiley1]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

strateg: ” adris je kao najznacajniji u to vrijeme sa 5000 dosao na 3000), cini mi se da bi se nesto slicno opet moglo ponoviti” Slabo pratis strateg, ADRS tada nije padao zbog trzista vec zbog PM-a i povlacenja licence za Marlboro, nakon sto u ADRS-u nisu pristali na prodaju TDR-a

pozdrav
ADRS sam spomenuo kao najekletantniji primjer, medjutim cinjenica da je puno toga islo dolje, a sijecanj je bio uspjesan kao i ove godine
samo pokusavam napraviti poveznicu s rastom i padom (stagnacijom) trzista, neovisno o ADRS ili o nekoj drugoj dionici
pozdrav

U cast kolegi Mreichu: bez straha, pohlepe i sentimentalnosti

Nije svaka godina ista. Recimo prošle godine smo imali vrlo živo ljeto zbog Plive što nije tipično, ali zato gadan cijeli zadnji kvartal, izostao je u većoj mjeri čak i očekivani santa rally u prosincu.
Siječanj je najčešće najbolji mjesec, tako i ove godine. Prošle godine smo korekciju imali u kasno proljeće koja je trajala taman do početka ljeta. I ove godine očekujem nešto slično i mislim da neće biti korekcije prije objave GFI, znači ne prije travnja.
Do objave GFI nas vjerojatno čeka malo mirnije razdoblje, sigurno mirnije nego prošli mjesec ali dat će se lijepo zaraditi.

I ove godine očekujem nešto slično i mislim da neće biti korekcije prije objave GFI, znači ne prije travnja. Do objave GFI nas vjerojatno čeka malo mirnije razdoblje, sigurno mirnije nego prošli mjesec ali dat će se lijepo zaraditi.

Potpisujem

New Report

Close