10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska 10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Eto, tek se sada javljam jer nisam kod kuće pa mi je pristup netu otežan.
A kad sam vam ja rekao da je ova naša “big deal” koja će mnoge vode zamututi? [smiley2]

La vita e bella!

Igra je super, rejting Poslovnom raste, novinar je napisao najbolje što je znao (najme toliko je shvatio koliko je napisao). Sve u svemu, postali smo nezaobilazno mjesto informiranja kada je tržište kapitala u pitanju.
To zaslužuje potpuni respekt.
Dejavue, ti si zakon.
Čestitam svim sudionicima ove igre.
A oni koji ne sudjeluju nego samo promatraju, i oni mogu dobiti korisne spoznaje i informacije.
Mi smo NAJBOLJI!!!!

La vita e bella!

Igra je super, rejting Poslovnom raste, novinar je napisao najbolje što je znao (najme toliko je shvatio koliko je napisao). Sve u svemu, postali smo nezaobilazno mjesto informiranja kada je tržište kapitala u pitanju. To zaslužuje potpuni respekt. Dejavue, ti si zakon. Čestitam svim sudionicima ove igre. A oni koji ne sudjeluju nego samo promatraju, i oni mogu dobiti korisne spoznaje i informacije. Mi smo NAJBOLJI!!!!

Samo da ne primjene na mene zakon
[smiley1]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

s obzirom na sve red bi bio da pobjednika ovog natjecanja za godinu dana primi Đuro Tomljanović i predstavi ga javnosti kao najvećeg burzovnog gurua. A mogao bi i jedan tjedan umjesto Karduma pročitati izvještaj sa burze. Kako god bilo slava mu ne gine.[smiley2]

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

evo nam i novog stanja 😉

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

znance (oj! kao u lokativu koji mi je oduvjek bio najmiliji padez),
gdje si?! zakuhao frku i sad se vise ne javljas.
ocekujemo (vjerujem svi) jedan razuman post kao odgovor na recentna dogadjanja i predvidjanje buducih dogadjanja tj. konsekvence na sudionike, citatelje ali samo trgovanje dionicama (ne virtualnih kako je to lijepo novinar objasnio).

Ajde da se i ja oglasim iako ste sve već napisali. Najbolja rečinica:

“Najlošijemu od svih, 55. na ljestvici, koji se jedini u igru uključio pod vjerojatnim pravim internetskim imenom “mbaricevic” (znači li to da inače nije pravi igrač na tržištu?), portfelj je narastao samo 7.94%.”

Krepao sam od smijeha. [smiley2][smiley2][smiley2]

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Ajde da se i ja oglasim iako ste sve već napisali. Najbolja rečinica:

“Najlošijemu od svih, 55. na ljestvici, koji se jedini u igru uključio pod vjerojatnim pravim internetskim imenom “mbaricevic” (znači li to da inače nije pravi igrač na tržištu?), portfelj je narastao samo 7.94%.”

Krepao sam od smijeha. [smiley2][smiley2][smiley2]

Nisi jedini [smiley2]. A da su ga, nedajboze, oslovili kraljem lavova mislim da bi umro od smijeha.

Kao prvo pozdrav svima. Novi sam na forumu, iako vas pratim vec neko vrijeme.. Nisam neki strucnjak, ulagao sam u nekretnine i strane fondove, pa sam shvatio da je trenutak za dionice (doduse sa blagim zakasnjenjem). Dao bih i ja prijedlog svojih top 10 za ovu godinu; cisto igracki, naravno ako se racunovodja DejaVu i ostali slazu. BD62 HMST IGH LKRI LVCV LRH FNVC KOEI PODR PTKM Eto, neke imam, neke namjeravam kupiti, a ostale sam bubnuo. Uglavnom ulazim u ‘krivo vrijeme’ u igru, nakon osjetnih skokova u ovom mjesecu. [smiley9]

Evo me opet. DejaVu; mozda si mogao i mene uvrstiti, evo moga prijasnjeg posta (krenulo mi nabolje[smiley1])

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

A meni se sve skupa čini još jedna reklama za naš forum. Samo mi je žao, jer u članku nema nigdje Dejavujevog imena, jer se on ipak trudi najviše za našu igru, u kojoj smo svi skupa počeli stvarno uživati. Tako da mogu reči, samo tako naprijed Dejavu![smiley2]

[emo_cool]

Tako da mogu reči, samo tako naprijed Dejavu![smiley2]

slazem se..
mozda se i Nathan sad vrati
[smiley2]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Tako da mogu reči, samo tako naprijed Dejavu![smiley2]

Podrška i od mene iako nisam na listi

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

New Report

Close