Dakle molim da se Viktora Vresnika a.k.a Vikija uvrsti na tabelu sa sljedecim portfeljom… ako su drugi mogli naknadno dodavati moze i Viktor, p.s. Bilo bi zgodno da nam se javi i Mario Gatara da i njega uvrstimo, on ipak zna malo vise o dionicama i njihovom valoriziranju 1. ADRS 2. ERNT 3. ZABA 4. EXCL 5. ARNT 6. VIS 7. HMAM 8. HZVG 9. SUNH 10. LRH
Dodat cu ga danas!
P.S: bit ce rozi…pinky boje[smiley1]
kak su krenuli, sljedeći članak će biti od valjda Darka Glavana. kao, stvara se nova subkultura. nekad pankeri, hipici, metalci, raperi, comp. geekovi i ostali sa svojim mjestima sastanaka i idolima, a sad nova subkulturna zajednica … kaj ja znam … burzeri, stokeri, stejkholderi ili slično. često se okupljaju na poslovnom. [smiley11]
Neću dopustiti da se o kolegi novinaru tako posprdno priča na forumu. Slobodno komentirajte članak i njegovu kvalitetu, no oštro ću kažnjavati svakog ko prepucavanje svede na osobnu razinu. Zato ću i maknuti sve takve dosadašnje postove.
I molim Vas da se držite teme koju ste, ponavljam, sami kreirali, a sada je gušite off topic sadržajem.
Onda trazi demantij od Novinara…da te ispravno citira kao prvo…a kao drugo…da pise o onome sto ce biti…i da malo bolje cita…tockica
Jednom rječju cjeli članak je koma..
Ali Dejavue je zakon. Čestitam na trudu.
Hvala kolega…
Fino ste me izmoderirali, nema šta. Kad ja pozovem Karduma sa riječju “mic-mic” da nam se pridruži raspravi pa da malo “popričamo” sa tim vrhunskim stručnjakom, zakaj se taj post moderira?
Gdje je tu posprdnost?
Osim toga, obratite pažnju na njegov posprdni ton. Ne jednom, više puta već.
igor: ” Neću dopustiti da se o kolegi novinaru tako posprdno priča na forumu. Slobodno komentirajte članak i njegovu kvalitetu, no oštro ću kažnjavati svakog ko prepucavanje svede na osobnu razinu. Zato ću i maknuti sve takve dosadašnje postove. I molim Vas da se držite teme koju ste, ponavljam, sami kreirali, a sada je gušite off topic sadržajem. ” g Igor…to je istina ….ali bi i g. novinar to trebao uzeti u obzir… jel nije tako
Da se razumijemo, Vi ste slobodni izraziti Vaše mišljenje o svakom javnom djelatniku pa tako i novinaru, njegovoj osobnosti, istupima ili frizuri. Ali je mjesto na kojem to radite ili njegova e-mail adresa ili adresa redakcije. Na ovom forumu neću dopustiti blaćenje ljudi na osobnoj razini zbog njihovih napisa u novinama. Ponavljam, možemo pričati o članku, ali ne i o autoru, jer otkrivanje osobnih stvari o autoru nikom ne koristi, a njemu može samo naštetiti. A nadam se da nitko nema tako maliciozne, ničim izazvane, namjere.
Igore, na vasem mjestu bi se trebali brinuti kakvu reputaciju nastoji pripisati ovom forumu…samo toliko…
pozdrav
nisam uopce razmisljao da cemo postati toliko eksponirani, onda bih i ja dao svoje favorite, (ovako sam ostao out, a svaki dan sam ovdje [smiley2])
prema clanku svi smo ovdje infantilni, a koliko znam jako malo ljudi koji ovdje (i to su sve mahom nedavno dosli u svijet burze) dolaze barata s brojevima koji imaju manje od 6 znamenki (dakle nismo sarlatani)
s druge strane ovo je promocija (to je razlicito od reklame koja se placa) i poslovnog dnevnika i naseg foruma, i kao takav izazov drugim forumima
poslovni je najjaci!!
pozdrav svima