Btw. Eto vidiš Nathane da se je ipak isplatilo ostati u tablici… sada si celebrity, a toga ne bi bio da nema Dejavua… 🙂
A vidjela sam i Dejavua jučer dok su ga hapsili ispred kuće… mahala sam mu sa prozora, he-he-he…
O kakvom hapšenju vi pričate?! Pa smijala sam se ka luda na članak!! Pa članak je super! To vam je znak da smo na dobrom putu. 🙂 Dakle, mnogi ljudi su uvjereni da smo mi kreteni i da ne zarađujemo ništa, da lažemo i da se samo igramo… Super. Neka misle i dalje. He-he.
O Bože!! Da… hapšenje… he-he-he. Pa vi ste samo češki huligančići, a ne torbari…
Pa šta bi onda Bandić trebao meni napraviti?
Evo i u novinama smo, a svi nešto ljuti…meni je članak baš simpa [smiley2] nemušt ali veseli…btw ima i jedan komentar na članak koji nas je još malo zgazio [smiley1]
jedan podatak za našeg novinara (možda sada dobije trajni zadatak da nas pokriva [smiley2][smiley2]) je da na organiziranom tržištu kapitala u RH institucionalni investitori sudjeluju sa 40% dok ovi mali igrači kako nas naziva drže 60% tržišta…pa nek se malo zamisli nad tim, tko je prava snaga i pokretač tržišta [smiley2]
…pa super ste svi….
mada se ne slažemo uvijek…a kad nas netko napadne onda……
svi za jednoga jedan za sve !
ps: pozdrav dejavue
Ja mislim da je to što su spomenuli nas a ne tamo neke druge poslovne forume samo dokaz da je ovo definitivno najpopularniji i najposjećeniji poslovni forum kod nas.
btw. nisam ja kriv što baš ti novinari pokrivaju poslovne vijesti takvim intenzitetom da smo svi mi osuđeni na razmjenu informacija međusobno putem ovog foruma…u večernjem su čak prije pol godine maknuli rubriku novac???!!!??? sada su kao alternativu stavili pol strane Burza, gdje plasiraju vijesti koje sam na netu pročitao prije par dana.
Btw. Eto vidiš Nathane da se je ipak isplatilo ostati u tablici… sada si celebrity, a toga ne bi bio da nema Dejavua… 🙂
Nazalost u vrijeme pisanja clanka moja malenkost se bas i nije mogla podiciti visokim plasmanom na tabeli (zahebo me PUNT hehe) pa me tako nema ni u clanku [smiley5], u protivnom zakeljio bih si izrezak iz jutarnjeg na celo i takav hodo gradom
nisu me ni spomenuli …. a tako sam zgodan [smiley15][smiley9][smiley7]
ali mogli bi im bas odgovoriti i na njihovom siteu… ima neki link “komentari” ispod clanka… mogli bi im barem objasniti pravila *******
Kolegice živa istina ovo u vezi INE…(dobro nije to ni nama bilo loše ali…) zbog toga sam se i posvađao sa vlasnicima onog drugog foruma jer sam im otvoreno davao do znanja da smatram da su obmanuli naivne….neki od tih velikih autoriteta su čak govorili da će kupovina INE na kredit biti čisti gubitak, a sad se vidi da će cijenu kapitala (kamatu) uglavnom pokriti one dvije bonus dionice na kraju godine, pa se može slobodno pričati o vrhunskoj financijskoj procijeni…
za razliku od tih novinara koji su se za svoje članke i reportaže uoči IPOa INE pripremali jedan dan, na ovom forum je tema INE postojala od ljeta i kolege forumaši su si stvarno dali truda u analizama, procijenama i komparacijama….P/Bv P/E i trend MOLA, OMV i ostalih naftnih komapnija i sl. si samo tu mogao dobiti…zašto o tome ti novinari nisu pisali tada??? pa da onda mogu reći da su informirali narod o svim relevantnim podacima…jer ne znaju i zato je lakše reći: “kh, kh dionica INE biti će isplativa ako se drži bar 5 godina” koliko ste puta to čuli??
oni se izruguju nama? a mi već pratimo IPO HT i HEPa i strpljivo prikupljamo podatke i uglavnom radimo njihov posao…tako da tim novinarima predlažem da kada počnu pisati o tim temama, da se prvo tu malo informiraju…dok je besplatno [smiley2][smiley2]
A najbolja mi je ona gdje je Viki kod LRH – stavio opasku – nema ga u SDA (čitaj nepoznato društvo).
[smiley1]
Dakle molim da se Viktora Vresnika a.k.a Vikija uvrsti na tabelu sa sljedecim portfeljom… ako su drugi mogli naknadno dodavati moze i Viktor, p.s. Bilo bi zgodno da nam se javi i Mario Gatara da i njega uvrstimo, on ipak zna malo vise o dionicama i njihovom valoriziranju
1. ADRS
2. ERNT
3. ZABA
4. EXCL
5. ARNT
6. VIS
7. HMAM
8. HZVG
9. SUNH
10. LRH
Pozivam sve indijance i kauboje da se smire. Održali smo bukvicu tom bljedolikom novinaru ( NHF ) hi,hi,hi sumnjam da je vjerovao da smo vješti i u njegovom zanatu.[smiley1]
Novinar uopće nije upitan, kolega.
Koliko se novinar pripremio za ovaj tekst govori i činjenica što je stavio kao mojih 10 , onu moju parodiju hehe. Kataklizma, ljudi će stvarno pomisliti da su to dobre dionice?? Dejavue , Ti se kriv , molim Te obriši mi taj ili oba portfelja.[smiley2]
Obrisan i tablica argumentirano modificirana za sutra!
nisu me ni spomenuli …. a tako sam zgodan [smiley15][smiley9][smiley7] ali mogli bi im bas odgovoriti i na njihovom siteu… ima neki link “komentari” ispod clanka… mogli bi im barem objasniti pravila i malo poniziti piskaralo…
A kaj bi ja tek tebao reci[smiley5][smiley6]