U mene je 100% pasivno, veči dio je u INI, zezam se na forumu pola sata dnevno i super sam zadovoljan.
fyi
fyi
Kucilo se polako ali sigurno penje prema vrhu, a još mu četiri dark horsea nisu odradila ništa ( neki su još i u minusu ). Ali kad dođe HT i PZC u fokus ode Kucilo na vrh, hi,hi[smiley1]
Znam da ovaj post spada pod temu komentari virtualnog portfelja, no pošto te teme nema dobra je i ova.
Zadovoljan sam s svojim rezultatima koje mi kvare zadnja dva, a koje sam stavio jer nisam više ni imao više ideja koju dionicu staviti. Najrealnije bi bilo kada bi se stavili ponderi. No i ovo je vrlo dobro.
Kucilo se polako ali sigurno penje prema vrhu, a još mu četiri dark horsea nisu odradila ništa ( neki su još i u minusu ). Ali kad dođe HT i PZC u fokus ode Kucilo na vrh, hi,hi[smiley1] Znam da ovaj post spada pod temu komentari virtualnog portfelja, no pošto te teme nema dobra je i ova.
Penješ se prema vrhu dna hihi, bio si 22, danas si 29, još malo pa češ stići mbaričevića[smiley1][smiley2]
Znam da nema previse veze s temom, ali tu se ipak skupilo dosta mudrih glava, a ja sam u problemu….
trebam do 16.02. skupiti sto vecu kolicinu kunica, a nisam bas 100% siguran koje targete staviti na portfelj koji se sastoji od:
KOEI
INA
VDKT
SNBA
BLJE
ADPL
ATLN
Volio bi cuti vasa misljenja….
fyi
[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
prvi dio clanka je interesantan, no vrijeđati nas nisu morali.
“Što su i zašto kupovali
Portfelji nekoliocine najuspješnijih ulagača koje smo izdvojili sasvim sigurno neće ostati jednaki do kraja godine, a lako se može dogoditi i da 31. prosinca nijedan od danas vodećih ne bude među prvih deset.
Dionice se iz portfelja u portfelj pojavljuju rijetko, a gotovo je pravilo da među njima nema najjačih i najčešće trgovanih Adrisa, Zagrebačke banke, Ericssona-Tesle. Nitko se također, nije odlučio niti za ulaganje u turističke kompanije.
Na virtualnoj burzi, očito, sudjeluju najčešće oni koji bi i privatno, da se usude, bili skloni rizičnijim ulaganjima očekujući od njih veće prinose. Nekima to uspjeva, dok su drugi, iskreni i na Forumu, gdje javno (doduše, pod nadimkom) priznaju da im u stvarnosti baš i ne ide kao na internetu.”
Poručujem novinaru koji je napisao ovu glupost, da on nece u zivotu vidjet lovu koju okrece vecina “igraca” koji se igra, a ne usudi se uloziti pravi novac [smiley7][smiley7][smiley7]
a ja se baš neki dan zakleo sam sebi da ću na 666-om postu na ovom forumu prestati s pisanjem…ali eto me već na 674om. Nekako sam svakim danom sve bliže odluci da se odviknem od foruma i da ga počnem samo čitati umjesto da pišem. Ovakvi tekstovi poput ovog u jutarnjem samo će ubrzati moju odluku o napuštanju svih foruma.