10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska 10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A vidiš i Cartman je kupovao PBZ svojevremeno, a danas prodao po 1 400 [smiley1][smiley2]
Sumnjivo je to sve meni, svi vi sa čađare ste živa opasnost ako mene pitate.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

pa nemogu vjerovat da je moj prijatelj prodao po najnižoj cijeni.jedino opravdanje ima ako je tržio ptkm s tom lovicom[smiley9]

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

I to bi bilo 40+% u par mjeseci, ali ne, 1500kn, dio 1520kn.

Kad mali pohlepnici vide kako netko ludjacki kupuje pakete krenu i oni kupovati nadajuci se da ce taj kupac koji cisti tisucice to raditi tko zna do kad. Ali, taj kupac koji je na taj nacin doveo cijenu do 220-230 sad pokaze pravo lice, pa ne samo da vise ne kupuje svoje pakete, vec poklapa kupnju sve dok ne proda ciljanu kolicinu. Tad kupac ode, a oni koji su kupili od njega ostanu posrani pricajuci price o kinezima, albancima i liliputancima, sve samo ne bi priznali da su ispali luzeri.

Bilo kakvo trgovanje sam sa samim sobom nije dopušteno i to je strogo kontrolirano i podložno sankcijama, tako da gore priča ne stoji. Ney York bank ne izlazi van tako da i ta priča ne stoji.
Stoji jedino priča da netko opasno ulazi u Petrokemiju, a sve mi se čini da su to Bugari, jer oni naše tržište smatraju podcijenjenim.

hi hi.

Evo ja sad mogu nazvat jednog od 10 kolega/prijatelja/clanova obitelj i reci “Jure, stavit cu naloge na prodaju, pocisti ih, sutra ce ih od tebe pocistit Mate. Nakon Mate dodje Ivana (ljubavnica) i pocisti ih ona”, a onda ide prodaja malim neinformiranim pohlepnicima koji su vidjeli da cijena nezaustavljivo raste i da netko cisti, pa odlucili i oni uzet dio kolaca, ne razmisljajuci zasto cijena raste tj. ima li taj rast nekakve logike. Jer nakon Ivane nema nikog tko bi kupio od malih pohlepnika koji tad ostanu u koprivama tj. s dionicama koje nemaju kupca (bar ne po cijeni koju su oni platili).

New York izlazi i to vec duze vrijeme.

New York izlazi i to vec duze vrijeme.

Ne bih se okladio. Da slušam ovaj forum koji tvrdi da NY bank izlazi, ali pazi sad ovo od rujna, mogao je već triput izaći i ući, ali kako se s mjesta nije maklnuo, zaključujem da ne izlazi.

A ovo Mate dodaj balun uopće ne želim komentirati. To su provincijalne fore malog Šimeta.

Ne bih se okladio. Da slušam ovaj forum koji tvrdi da NY bank izlazi, ali pazi sad ovo od rujna, mogao je već triput izaći i ući, ali kako se s mjesta nije maklnuo, zaključujem da ne izlazi.

Koga onda slusas kad tako kategoricki tvrdis da ne izlazi?

To su investitorske fore, ko dupli pas u nogometu, samo sto u nogometu netko ostane prodriblan, a njegova momcad primi gol, u ovom slucaju netko ostane zbunjen, a njegov racun doživi bankrot. Te “igre” se igraju svakodnevno i sastavni su dio trgovanja, zelio ti to sebi priznati ili ne.[smiley2][smiley1]

Ljudi moji zar vi nemate knjigu dioničara , pa recite cjelom svijetu i okolici jel izlaze ili ne izlaze.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

fyi

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Možda dobijemo i odgovor na vječno pitanje je li bolje svakodnevno pratiti burzu i trgovati ili ne raditi ništa i samo vidjeti kako stojimo nakon godinu dana.

iskreno, meni ja cca 70% portfelja pasivno… i sasvim sam zadovoljan[smiley11]

[i][color=gray]Novac je samo koncept. Ukupna vrijednost Zemlje je konstanta[/color][/i]

Kod mene je slična situacija, nekih 60%. Al lijepo je sudjelovati. Pozdrav svim natjecateljima!

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

Kod mene je slična situacija, nekih 60%. Al lijepo je sudjelovati. Pozdrav svim natjecateljima!

Kod mene je 100 % portfelja aktivno. Sve moje kune su moji mali radnici koji rade za mene a ja ih upučujem kuda da idu. I da, zadovoljan sam.[smiley2]

La vita e bella!

New Report

Close