10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska 10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

fyi

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

nije mi baš jasna tablica kad meni sve raste a na tablici padam. bio sam među prvih 10 a sada sam među zadnjih 10…kako to? ali nema veze, bitni su pravi novci…[smiley1]

Udjeli…[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Ja nisam ni igrao tu vašu igricu, al mi je simpatična. drugi put ću se prijaviti obvezno. jedino mi nije jasno zašto se neki bune. pa to je obična virtualna igrica. zar su egići toliko jaki?
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Lijepi pozdrav svima!
Žao mi je što nisam stigao ranije da se uključim u ovu zanimljivu i neopterećenu igru.
Počeo sam sa dionicama u 11mj. prošle godine.
Pa ako je moguće da se prijavim ili da cekam do druge godine.

Hvala!

And God says let there be light and be light, and it was good...

Pa ako je moguće da se prijavim ili da cekam do druge godine.

Hvala!

Tko zna koliko ce nas ostati iduce godine

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Tko zna koliko ce nas ostati iduce godine

Hvala na dobrodošlici i dobrim uspjesima u ovoj nam godini.

P.S. Nadam se da si to mislio.
[smiley11]

And God says let there be light and be light, and it was good...

Eto samo jedna: IMZV-R-A
I dalje vjerujem kao i prije kad sam na temi rekao IMZV.

U to se možete za sada malo skromnije uvjeriti, ali nadam se u narednom periodu (nakon ovih par dana sa rastom) da će do izražaja doći i puno veća cijena i sa puno boljom krivuljom rasta ali to dok ljudima dođe iz d. u glavu kakvu perspektivu ima ova dionica.

Spade: ” Pa ako je moguće da se prijavim ili da cekam do druge godine. Hvala! ” Tko zna koliko ce nas ostati iduce godine

Nadam se da korekcija ipak nece biti tako opsezna i da ce Krini prije korekcije uspjeti dobiti rat protiv neprijavljenog oružja[smiley11]

Dečki, mislim da nema smisla sada govoriti – moglo se to ovako ili onako.
Na početku su definirani uvjeti, i svako je izabrao 10 dionica prema tim uvjetima.
Da su uvjeti bili drugačiji, vjerujem da bi i izbor dionica bio drugačiji (barem kod mene).
Za iduću godinu možemo definirati drugačije uvjete (udio svake dionice u konačnom indeksu).
Izbor tih 10 se temeljio na cijelu godinu a ne na očekivanom skoku u prvom mjesecu.
Neke će narasti tek na jesen. Pravo stanje dobit ćemo tek 31.12.
Toliko

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Istina koleg mreich…
Potpisujem da budem cijelu godinu zadnji, ali da cijelo vrijeme imam duplo vecin prinos uzivo, nego ovodje[smiley11]

Istina koleg mreich… Potpisujem da budem cijelu godinu zadnji, ali da cijelo vrijeme imam duplo vecin prinos uzivo, nego ovodje[smiley11]

He,he,al smo pohlepni kume [smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

New Report

Close