10 činjenica o Agrokoru koje možda niste znali

Naslovnica Forum Komentari članaka 10 činjenica o Agrokoru koje možda niste znali

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Agrokor je ukupno dužan preko 2,5 milijardi EUR a kupovina Merkatora je omogućena kreditima banaka a ne dobiti iz poslovanja.

što si toliko jalan što drugi zarađuju? pusti ljude nek se vesele, kupnja mercatora čekala se 2 godine…kamo sreće da su i druge firme u stanju odraditi ovakva preuzimanja, gdje bi nam bio kraj!
[/quote]
Odgojen sam tako da ne poznajem jal na uspjeh drugog za razliku od Vas kojem je to na vrhu jezika. Spominjem činjenice koje nitko ne može osporiti a to što to Vas očito smeta je pokazatelj da nemate odgovor na pitanje. Drugo što je razvidno stalno plasiranje priče o nekoj uspješnoj kompaniji visokim brojkama, brojem zaposlenih itd. Ja u Agrokoru ne vidim uspješnu kompaniju jer se širi isključivo na račun kredita, proizvodi su mu skuplji nego u ostalim lancima koji također prodaju hrv robu a radnici ne baš zadovoljni. Jednostavno ta priča o uspjehu ne štima. Da je tako ne bi se toliko plasiralo priče naivcima o kultu uspjeha. Da je Agrokor kvalitetan i konkurentan širio bi se na Zapadu a s hrvatskim proizvodima za to postoji potencijal. No Toda je miljama daleko od toga i zato priča o uspjehu je prodavanje magle na Balkanu gdje svašta prolazi.

Siguran sam da Todorića napadaju jadnici , neznalice , lijenčine i loši radnici koji nisu u stanju zaraditi ni za sebe , ni za ženu , ni za djecu.

Osobno sam zaradio dovoljno i za sebe i za ženu i za djecu i obilno platio poreza državi koju volim i znam kako je velika stvar koju je napravio Todorić , zaposlio toliko ljudi , iz pepela dignuo na desetke tvrtki…..
Zavidim mu na znanju.
Ali sam i sretan da je uspio.

Smješno je licitirati sa dugovima Todorića.
Ni jedna banka mu nebi dala kredit da je prezadužen i da ne vjeruju u Agrokor i Todorića.

A pričati o Zapadu je neozbiljno.
Pet godina Todorić nije mogao ući ni u Sloveniju.

.

Ni jedna banka mu nebi dala kredit da je prezadužen i da ne vjeruju u Agrokor i Todorića.

Ovisi kolike us kamate i kakav je kolateral.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Siguran sam da Todorića napadaju jadnici , neznalice , lijenčine i loši radnici koji nisu u stanju zaraditi ni za sebe , ni za ženu , ni za djecu.

Osobno sam zaradio dovoljno i za sebe i za ženu i za djecu i obilno platio poreza državi koju volim i znam kako je velika stvar koju je napravio Todorić , zaposlio toliko ljudi , iz pepela dignuo na desetke tvrtki…..
Zavidim mu na znanju.
Ali sam i sretan da je uspio.

A pričati o Zapadu je neozbiljno.
Pet godina Todorić nije mogao ući ni u Sloveniju.

kakav je todo postao i ja mu držim fige da uspije.
jer kada ovaj tresne, to će biti čavao u lijes ove nazovi privrede i 50.000 radnika će popiti praznine dovoljne za konačni bankrot

funky
pa i koščec je izjavio svojevremeno da je spreman garantirati i privatnom imovinom za kredit varteksu!!??[emo_namigusa]

Ok…pa bili su i peveci ako se ne varam…
Ali znas li kojeg većeg na zapadu da je to uradio? nema, to se smatra negativnom porukom, sorry.

New Report

Close