Zagrebačka banka predstavila nove funkcionalnosti: ‘Dvije smo godine intenzivno radili’

Autor: Poslovni.hr , 18. srpanj 2024. u 10:21
Foto: Poslovni dnevnik

U poslovnoj m-zabi nalazi se i Marketplace s ponudom proizvoda Zagrebačke banke.

Zagrebačka banka svojim je poslovnim klijentima predstavila potpuno novu aplikaciju mobilnog bankarstva m-zabu koja im olakšava poslovanje i korištenje bankarskih usluga. Novi dizajn aplikacije odražava globalne trendove u dizajnu mobilnih aplikacija, a uz postojeće funkcionalnosti, uvedene su i brojne nove.

Nova m-zaba za poslovne korisnike značajan je iskorak u ostvarivanju naše digitalne strategije. Dvije smo godine intenzivno radili na novim rješenjima te smo uvjereni da će naši poslovni klijenti biti iznimno zadovoljni s novim funkcionalnostima koje će im uvelike olakšati mobilno korištenje bankarskih usluga“, izjavila je Mirna Radičev, direktorica Poslovne strategije Zagrebačke banke.

Na početnom ekranu aplikacije pristupa se m-tokenu, lokacijama te izborniku ostalih funkcionalnosti koji sadrži kontakte i tečajnu listu. Pri ulasku u aplikaciju, korisnici mogu pristupiti najčešće korištenim funkcionalnostima – Računima, Izvodima i Karticama, a prilikom plaćanja izborniku na svakoj kartici nalazi kratak tekst o kakvoj se vrsti plaćanja radi. Korisnici koji imaju ugovorenu m-zabu za više poslovnih subjekata mogu odabrati poslovni subjekt za koji žele koristiti mobilno bankarstvo. Putem nove m-zabe poslovni klijenti ujedno će dobivati obavijest o učinjenim troškovima, a stizat će im i platno-prometni računi s oporezivim naknadama. Plaćanja su pojednostavljena uvođenjem mogućnosti slanja 2D barkoda s detaljima računa, a sučelje aplikacije odsad je moguće i personalizirati.

Zagrebačka banka novu je aplikaciju mobilnog bankarstva za poslovne korisnike razvila u suradnji s dugogodišnjim partnerom ASEE, koji je dao značajan doprinos pri kreiranju najboljeg rješenja za klijente Banke.

Iznimno smo ponosni na dugogodišnju suradnju koju je obilježilo više od desetljeća inovacija i zajedničkih uspjeha. Naše partnerstvo nije samo odgovaralo na izazove tržišta, već je postavljalo standarde i definiralo nove smjernice za bankarsku industriju. Posebno smo ponosni na naš posljednji projekt – novu verziju m-zabe za poslovne korisnike, koja je rezultat dugogodišnje suradnje i povjerenja. Zajedno smo kreirali rješenje koje kombinira najnovije tehnologije i visoke standarde korisničkog iskustva, čime smo ponovno potvrdili status Zagrebačke banke kao lidera na tržištu“, izjavio je Igor Gržalja, predsjednik Uprave ASEE Hrvatska.

U poslovnoj m-zabi nalazi se i Marketplace s ponudom proizvoda Zagrebačke banke, a klijent može odmah i zakazati sastanak s bankarom kako bi dobio više informacija o pojedinoj usluzi. Nova aplikacija već je dostupna za preuzimanje u Apple Store i Google Play trgovinama.

Komentirajte prvi

New Report

Close