Zaba najbolja banka u Hrvatskoj u Korporativnom bankarstvu, Investicijskom bankarstvu i ESG-u

Autor: Poslovni.hr , 22. srpanj 2024. u 11:27
Dodjela nagrada Euromoney Awards for Excellence

Grupa UniCredit, čija je Zaba članica, osvojila je ukupno 18 nagrada za višestruka postignuća diljem Europe, čime nastavlja niz dosadašnjih uspjeha.

Zagrebačka banka, vodeća banka u Hrvatskoj i članica Grupe UniCredit, osvojila je tri nagrade časopisa Euromoney na svečanoj dodjeli Awards for Excellence u Londonu. Zaba je proglašena najboljom bankom u Hrvatskoj u Korporativnom bankarstvu, Investicijskom bankarstvu i ESG-u.

Ponosan sam na veliki uspjeh Zagrebačke banke i naših zaposlenika te im zahvaljujem na trudu i predanom radu. Prestižne nagrade služe nam kao dokaz kako posvećenost našim klijentima u kombinaciji s najboljim rješenjima na tržištu i izvrsnom uslugom rezultiraju povjerenjem koje nam klijenti i šira zajednica ukazuju”, ​​​​komentirao je uspjeh Dalibor Ćubela, predsjednik Uprave Zagrebačke banke.

Grupa UniCredit, čija je Zaba članica, osvojila je ukupno 18 nagrada za višestruka postignuća diljem Europe, čime nastavlja niz dosadašnjih uspjeha. Nagrade uključuju i priznanje Andrei Orcelu, glavnom izvršnom direktoru UniCredita, koji je proglašen Bankarom godine zahvaljujući iznimnom vodstvu i rezultatima koje je UniCredit postigao u 2023. kroz plan industrijske transformacije “UniCredit Unlocked”. Također, UniCredit je dobio, između ostaloga, nagradu za Najbolju banku za upravljanje imovinom u Srednjoj i Istočnoj Europi te nagradu za Najbolju banku za transakcijske usluge.

Izuzetno sam počašćen i zahvalan svim kolegama koji su radili sa strašću i predanošću zajedno te kao jedan tim kako bi kontinuirano ostvarivali rezultate za sve naše dionike. Ove nagrade istinsko su priznanje njihovim postignućima te potvrda predanosti i marljivog rada cijelog našeg tima, kao i daljnji korak naprijed prema ostvarivanju ambicije da postanemo banka budućnosti Europe“, istaknuo je Andrea Orcel, glavni izvršni direktor Grupe UniCredit.

Komentirajte prvi

New Report

Close