Dobio preko pola milijuna eura na lutriji pa zbog pogreške ostao bez svega

Autor: Poslovni.hr , 02. listopad 2024. u 09:54
Foto: Pixabay

Vjerojatno misteriozni dobitnik nastavlja sa životom, nesvjestan da je prije više od godinu dana postao milijunaš preko noći.

Vlasnik sretnog dobitnog listića od milijun australskih dolara (oko 615.000 eura), kupljenog na BP Power postaji u Mawson Lakesu, u sjevernom Adelaideu 27. rujna 2023., nikada nije preuzeo svoj dobitak, a vrijeme za to je sada isteklo, piše Klik.hr.

Pravila lutrije u Južnoj Australiji nalažu da dobitnici moraju preuzeti svoje nagrade unutar jedne godine, a nakon isteka tog roka, nagrada postaje nevažeća. Tako je prošao cijeli mjesec listopad 2024., a dobitnik nije napravio ključni korak – prijavio se i potražio svoj dobitak.

Anna Hobdell, glasnogovornica lutrije, otkrila je razlog zašto je tajanstveni dobitnik propustio priliku postati milijunašem: “Vjerojatno naš misteriozni dobitnik nastavlja sa životom, nesvjestan da je prije više od godinu dana postao milijunaš preko noći.” Prema njezinim riječima, da je dobitnik registrirao svoj listić putem kartice ili online, bio bi automatski obaviješten o osvajanju nagrade.

Komentirajte prvi

New Report

Close