VIDEO: Otišao na tržnicu i doživio pravi šok: ‘Kilogram rajčice je 20 eura…’

Autor: Poslovni.hr , 04. rujan 2024. u 09:38
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Korisnici TikTok-a nisu se suzdržali od komentara.

Švicarska je poznata po visokom standardu života, ali za posjetitelje s Balkana cijene u ovoj zemlji često su pravi šok. To je na vlastitoj koži osjetio Mirza, koji je na švicarskoj tržnici naišao na paradajz po nevjerojatnoj cijeni od 20 eura po kilogramu. Ovaj je prizor podijelio sa svojim pratiteljima na TikToku, izazvavši lavinu komentara, piše Klik.hr.

@mirza.mustafagic

Ali sve to dodje na isto kada se uzmu plate i cijene. 🙈

♬ original sound – Mirza Mustafagic

“Samo sam htio reći da kod nas ništa nije skupo“, započeo je Mirza u svom videu. “Ovdje su šljive 14 franaka, što je oko 15-16 eura. A ovo je prava pobjeda – paradajz za 18 franaka, što je 20 eura po kilogramu. Sve što sam rekao za Bosnu, pa čak i Hrvatsku, nije skupo. Evo, i zelena salata je ‘samo’ 20 franaka“, dodao je uz smijeh, ističući visoke cijene povrća u Švicarskoj.

Dok je Mirza svojim humorističnim pristupom ukazao na cjenovnu razliku između Balkana i Švicarske, mnogi njegovi pratitelji su ga podsjetili na švicarski standard. “A plaće su 10.000 franaka“, “Reci prvo kolike su plaće tamo“, “Tu je dnevnica 350 eura“, “Onda se vrati“, bili su samo neki od komentara korisnika koji su istaknuli visoke prihode u Švicarskoj.

Komentirajte prvi

New Report

Close