Završeno ovogodišnje izdanje natječaja Zajedno prema zdravlju – PLIVA objavila imena dobitnika donacija u ukupnom iznosu od 28.000 eura

Autor: Promo , 05. studeni 2023. u 22:00
Svakoj nagrađenoj udruzi bit će dodijeljena novčana donacija od 7000 eura/PD

Ove je godine zaprimljena 31 prijava, a odabrati pobjednike kao ni ranijih godina nije bio nimalo lak zadatak.

O bolesti ne razmišljamo sve dok nam se ne dogodi. Tek kada se suočimo s dijagnozom postanemo svjesni koliko je važno imati oslonac, nekoga kome se možemo obratiti onda kada nam je najteže. Uglavnom su to obitelj, prijatelji ili njegovatelji volonteri koji nisu dovoljno educirani i kojima je isto tako vrlo često potreban neki oblik pomoći odnosno potpore.

Pacijenti i njihova dobrobit oduvijek su bili u središtu PLIVINA poslovanja te upravo iz tog razloga već treću godinu za redom organiziramo natječaj za dodjelu financijske potpore udrugama i institucijama koje razvijaju aktivnosti usmjerene na pacijente i njihove njegovatelje te na taj način osiguravaju podršku liječenju.

PLIVINI zaposlenici odabrali najbolje

Kao najbolji izabrani su Udruga Ljubav na djelu, Udruga žena operiranih dojki - NADA, Down sindrom centar Pula i Savez društava multiple skleroze Hrvatske.

Sudionici natječaja Zajedno prema zdravlju oni su koji kroz svoje aktivnosti doprinose pružanju bolje skrbi i podrške pacijentima i njihovim obiteljima te svojim radom omogućuju stvaranje humanijeg okruženja pokazujući svima nama kako zdravstvenu skrb učiniti još kvalitetnijom.

Ove smo godine zaprimili 31 prijavu, a odabrati pobjednike kao ni ranijih godina nije bio nimalo lak zadatak. Nakon sužavanja izbora od strane zdravstvenih stručnjaka PLIVINI zaposlenici su svojim glasovima odabrali njih četiri kao najbolje, te nam je drago što vam ih možemo predstaviti u nastavku: Udruga Ljubav na djelu s projektom “Savjetovalište i psihosocijalna podrška maligno i kronično oboljeloj djeci i obiteljima” čiji je cilj je dugoročno unaprjeđivanje i očuvanje psihološkog zdravlja njihovih korisnika, Udruga žena operiranih dojki – NADA s projektom “Vježbam s Nadom” za olakšanje procesa ozdravljenja, Down sindrom centar Pula s projektom “Kuhajmo efikasno, kuhajmo zdravo” za proširenje kuhinje te Savez društava multiple skleroze Hrvatske s projektom “Budi mi podrška” koji se provodi u svrhu sprječavanja društvene izolacije i poboljšanja emocionalnog stanja oboljelih od MS-a. Svakoj od udruga bit će dodijeljena novčana donacija od 7000 eura za potrebe provedbe prijavljenih projekata.

31

prijava ove je godine stigla na PLIVIN natječaj

Iznimno smo ponosni što i na ovaj način možemo odati priznanje posebnim naporima onih s kojima zajednički radimo kako bismo pomogli pacijentima.

Čestitamo svim pobjednicima te smo uvjereni kako će i u budućnosti nastaviti pisati pozitivne priče, koje naše društvo čini ljepšim mjesto za sve nas.

Komentirajte prvi

ORGANIZATOR
Glavni partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner

New Report

Close