Umjesto Denone Šale, umjesto Leškovića Krakić

Autor: Poslovni.hr , 31. listopad 2013. u 11:51
Željko Denona Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Na zatvorenom dijelu 122. sjednice Vlada Republike Hrvatske izmijenila je Odluku u postupku povodom tužbe Republike Hrvatske.

Vlada je danas Nadzornom odboru Autoceste Rijeka-Zagreb predložila opoziv Željka Denone s mjesta predsjednika Uprave te imenovanje Josipa Šale novim predsjednikom Uprave te tvrtke, a Skupštini HŽ Carga predložila je opoziv predsjednika Uprave Ivana Leškovića i dvojice članova Uprave te imenovanje Danijela Krakića za novog predsjednika Uprave, priopćila je Služba za odnose s javnošću Vlade.

Na prijedlog Povjerenstva Vlade Republike Hrvatske za upravljanje strateškim trgovačkim društvima, Nadzornom odboru društva Autocesta Rijeka-Zagreb d.d. predlaže se opoziv Željka Denone, dosadašnjeg predsjednika Uprave te imenovanje Josipa Šale novim predsjednikom, navodi se u priopćenju sa zatvorenog dijela sjednice Vlade.

Također na prijedlog Povjerenstva za upravljanje strateškim trgovačkim društvima, Skupštini društva HŽ Cargo d.o.o. predlaže se opoziv dosadašnjeg predsjednika Uprave Ivana Leškovića i članova Vlade Hanžeka i Zlatka Martića te imenovanje novog predsjednika Danijela Krakića. Ujedno, radi odlaska na tu dužnost, Skupštini HŽ Carga se predlaže i opoziv Danijela Krakića kao člana Nadzornog odbora, na prijedlog Povjerenstva, a na inicijativu Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, navodi se u priopćenju.

 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Posvađali se dugovi oko plijena. Nije lako podijeliti direktorska mjesta. Sve manje i manje ih ima…sve je pokrepalo u zadnjih 20 godina…Puno gladnih usta iz stranke treba nahraniti, a da opet budu svi zadovoljni…teško je uvije bilo podijeliti ratni plijen…

New Report

Close