Stiže sezona kvartalnih izvješća, a HT će svoje rezultate objaviti…

Autor: Poslovni.hr , 23. travanj 2013. u 10:39
HT

Hrvatski telekom najavio je putem Zagrebačke burze objavu rezultata za prvo ovogodišnje tromjesečje.

Hrvatski telekom najavio je putem Zagrebačke burze objavu rezultata za prvo ovogodišnje tromjesečje. "T-Hrvatski Telekom, vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj, objavit će nerevidirane rezultate poslovanja za prvo tromjesečje 2013., u utorak, 30. travnja 2013. u 07:00 sati po griničkom vremenu/ 08:00 po srednjeeuropskom vremenu. Konferencijski poziv za analitičare i ulagatelje održat će se isti dan u 14:00 sati po griničkom vremenu /15:00 sati po srednjeeuropskom vremenu", stoji u obavijesti.  

Komentari (1)
Pogledajte sve

Tupavi i nepismeni jugonovinaru: ne postoji ‘griničko’ vrijeme nego samo i jednino na zaostalom Balkanu. U svim ostalim dijelovima svijeta postoji UTC (Vaš link …) i to već desetak godina. Osim toga sada je na snazi ljetno računanje vremena i razlika između srednjeeuropskog i UTC-a je dva sata a ne jedan kako je navedeno u članku.
Ako ste već smatrali da je potrebno navesti i univerzalno vrijeme iz nekog razloga, trebali ste potrošiti barem tridesetak sekundi pretraživati internet da bi bili točni.

New Report

Close