Rusko-američka tvrtka želi Dinu i Dioki za 100 milijuna eura?

Autor: Poslovni.hr , 23. listopad 2013. u 13:26
Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Prva se njihova ponuda navodno se odnosila samo za Dinu, za koju su bili spremni platiti 75 milijuna eura, dok su sada za 25 milijuna eura više spremni preuzeti i Dioki.

Novi list danas piše kako su se pojavile informacije o novom zainteresiranom stranom kupcu Dine i Diokija, a riječ je navodno o rusko-američkoj kompaniji koja, kako se jedino može čuti, raspolaže s kapitalom od 300 milijardi dolara, a koja je spremna Dinu i Dioki kupiti za sto milijuna eura.

Prva se njihova ponuda navodno odnosila samo za Dinu na Krku, za koju su bili spremni platiti 75 milijuna eura, dok su sada za 25 milijuna eura više spremni preuzeti i Dioki, piše riječki list. Dionica Diokija skočila je danas više od 45 posto.

Komentari (8)
Pogledajte sve

Navalili ameri na rvacke predstečajuše i stečajuše. To im je ima bit fetiš u zadnje vrime.

platiš novinaru novog lista par tisuća a uzmeš naivcima par stotina ili par milijuna . ovo je već valjda stoti put da se ista priča ponavlja. vidim da se giganti svjetske industrije trgaju za dioki.

ode dioki u stečaj a general ga iznajmljuje za cca. 25 000 kn od stečajnog.kao andabak toplice. to je deal.


Dajte zamolite izvoz iz Novog lista da vam navedu barem jednu američko-rusku kompaniju koja ima 300 mrld dolara kapitalizacije?
Na što je spalo novinarstvo, ccccc.

pravo novinsko žutilo [emo_palacd]

istina je provjereno [emo_namigusa]

New Report

Close