Slavonska tvrtka Eko-Jazo koja posluje već 12 godina lani je proširila asortiman i prodajnu mrežu.
Danas imaju sedam zaposlenih, a u postrojenju u Ivanovcu u Osječko-baranjskoj županiji prerađuju ječam, zob, raž, pšenicu, kukuruz i pir iz kojih tradicionalnim načinom rade brašna, posije, pahuljice, tjesteninu, krupice i kaše. Tvrtku su osnovali Ivan i Slava Jazbec, a nakon dugoročne suradnje preuzeo ju je Josip Mihaljević.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu