Multinorm d.o.o. iz Cerne dobio bespovratnih pola milijuna kuna

Autor: Agencija VLM , 27. kolovoz 2013. u 10:46
Gordan Maras (Photo: Daniel Kasap/PIXSELL)

Ukupna vrijednost projekta tvrtke iz Cerne je nešto manje od milijun kuna, a Ministarstvo poduzetništva je sufinanciralo polovicu iznosa, nešto manej od 500 tisuća kuna.

Između 103 odobrena projekta u okviru Programa poticanja poduzetništva i obrta "Poduzetnički impuls 2013.", Ministarstvo poduzetništva i obrta dodijelilo je bespovratnu potporu tvrtki Multinorm d.o.o. iz Cerne koja je svoj projekt prijavila uz tehničku pomoć Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. 

Opći cilj projekta je povećanje konkurentnosti tvrtke Multinorm d.o.o. na tržištu Europske unije, a specifični ciljevi su ulaganje u nove tehnologije za proizvodnju naprava, alata i uređaja za automobilsku industriju i otvaranje novih radnih mjesta. Ukupna vrijednost projekta tvrtke iz Cerne je nešto manje od milijun kuna, a Ministarstvo poduzetništva je sufinanciralo polovicu iznosa, nešto manje od 500 tisuća kuna. 

Osnovna djelatnost Multinorm d.o.o. je projektiranje koje obuhvaća konstruiranje, detaljiranje, izradu nacrta i izradu popratne dokumentacije i proizvodnja i montaža visokokvalitetnih naprava, alata i uređaja za automobilsku industriju.

Komentirajte prvi

New Report

Close