Nakon niza godina, Papuk od danas ponovo počinje s preradom mesa i plasmanom finalnih proizvoda.
Proizvodit će se isti asortiman koje je Papuk imao i prijašnjih godina.
Osnovna ideja je da se "Čiča Mata" vrati natrag u život i analizirajući trendove, tržišta i potencijalne kupce, došlo se do zaključka da tradicijska proizvodnja ipak ima svoje kupce, piše 034 portal.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Ovo je konkurencija Pivcu …on ima u asortimanu sve to isto….to je isto njegovo?
http://www.slobodnadalmacija.hr/stil/zdravlje/clanak/id/473714/znate-li-sto-jedete-sokantne-snimke-zivotinja-koje-na-klanje-dolaze-bolesne-prekrivene-izmetom-i-iscrpljene-natjerat-ce-vas-da-se-zapitate
Uključite se u raspravu