FOTO: Iverpan stigao na Kvarner. Reakcija gradonačelnika izazvala niz komentara

Autor: Poslovni.hr , 19. kolovoz 2024. u 11:50
FOTO: Iverpan

Iako takve vijesti ne prevladavaju, ipak smo pronašli jednu pozitivnu koja je osobito obradovala Riječane, ali i stanovnike okolnih regija. Naime, nedavno je tvrtka Iverpan, specijalizirana za prodaju proizvoda i materijala za izradu namještaja po mjeri i uređenje doma, otvorila svoj šesti proizvodno-prodajni centar u Hrvatskoj i to u poslovnoj zoni Kukuljanovo na Kvarneru.


O tome koliko je ovaj poslovni potez bitan za Kvarner i okolno područje, dovoljno govori i činjenica da se o svemu na svom službenom Facebook profilu oglasio i gradonačelnik Bakra, Tomislav Klarić.
„Eto nam i “IVERPAN”, otvorio vrata.

, prvi takav u Hrvatskom primorju. Dobro došli u bakarsku Zonu i neka vam je sritno“, napisao je Klarić uz video novog Iverpanovog prodajnog centra. Ubrzo su se zaredali brojni komentari podrške, a koji dokazuju da je Iverpan na Kvarner itekako dobrodošao.

Riječ je o investiciji vrijednoj oko tri milijuna eura. U pitanju je poslovno-proizvodni pogon koji se proteže na 1700 četvornih metara, a  uključuje proizvodnju i skladište repromaterijala te izložbeni i uredski dio.
U širokom asortimanu proizvoda je velika ponuda laminatnih podova, kuhinjskih radnih ploča, porculana, kvarca, pluta, zelenih zidova, akustičnih ploča, alata, raskošan izbor pločastih materijala za izradu namještaja, ali i dodataka za kuhinju poput sudopera, slavina, vješalica, ručkica…

FOTO: Iverpan


Iako i dalje nudi potporu stolarima i sve za izradu namještaja po mjeri, Iverpan je prije nekoliko godina napravio zaokret u strategiji i proširio svoju ponudu te se repozicionirao prema sloganu ‘sve za uređenje interijera’ s naglaskom na održivim materijalima.

FOTO: Iverpan

Otvaranjem ove poslovnice, Iverpan ne samo da proširuje mrežu, već dodatno osnažuje svoju poziciju predvodnika i graditelja trendova u tom industrijskom sektoru. S obzirom na kontinuirani rast potražnje za personaliziranim i visokokvalitetnim rješenjima, nova poslovnica u Kukuljanovu će zasigurno postati omiljeno mjesto svih onih koji žele preurediti svoje prostore vrhunskim materijalima i uslugama.

Komentirajte prvi

New Report

Close