FOTO: Zagrepčane uznemirila eksplozija, raznesena klupa. Oglasila se i policija

Autor: Poslovni.hr , 21. listopad 2024. u 07:22
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Dolaskom policijskih službenika na adresu Vladimira Ruždjaka utvrđeno je da je zasada nepoznati počinitelj aktivirao jače pirotehničko sredstvo u parku pri čemu je došlo do oštećenja drvene klupe.

U nedjelju navečer, oko 20:19 sati, zaprimljeno je više dojava građana zbog zvuka eksplozije, stoji u priopćenju PU zagrebačke. “Nešto se jako čulo na Savici. Kao da je nešto eksplodiralo. Odmah je policija stigla” objasnio je svjedok koji je čitav incident snimio. U međuvremenu se javilo još nekoliko građana koji su rekli kako su čuli snažnu detonaciju, piše 24sata.

Naime, na zagrebačkoj Savici netko je pokušao dignuti klupicu u zrak. “Netko je raznio cijelu klupicu. Navodno su djeca stavila topovski udar na klupicu” ispričao je još jedan svjedok.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

O svemu se naknadno oglasila i policija. 

“Danas, 20. listopada oko 20,19 sati zaprimljeno je više dojava građana zbog zvuka eksplozije. Dolaskom policijskih službenika na adresu Vladimira Ruždjaka utvrđeno je da je zasada nepoznati počinitelj aktivirao jače pirotehničko sredstvo u parku pri čemu je došlo do oštećenja drvene klupe. Nema ozlijeđenih osoba te se utvrđuju sve okolnosti”, objavila je policija.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Komentirajte prvi

New Report

Close