MORH na neodređeno zapošljava gotovo 160 ljudi, traži se kadar za različite pozicije

Autor: Poslovni.hr , 18. listopad 2024. u 08:32
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Ovi poslovi ključni su za održavanje svakodnevnog funkcioniranja vojnih objekata.

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske (MORH) raspisalo je više natječaja za radna mjesta na neodređeno vrijeme, u okviru kojih se traži blizu 160 novih zaposlenika. Ovi natječaji obuhvaćaju različite pozicije u više gradova diljem Hrvatske.

Radna mjesta uključuju brojne pozicije unutar vojnih objekata i vojarni. Prema javnom natječaju, zaposlenici su potrebni u gradovima kao što su Zagreb, Grubišno Polje, Velika Gorica, Križevci, Petrinja, Gospić, Karlovac, Gašinci, Osijek, Zemunik Donji, Požega, Split, Vukovar, Đakovo, Mali Lošinj, Kupare i Brijuni. Pored toga, zapošljavanje će se odvijati i u administrativnom sektoru, gdje se predviđa zapošljavanje blizu 30 novih zaposlenika, dok će oko 13 namještenika također biti angažirano.

Što se tiče specifičnih zanimanja, MORH i Oružane snage RH traže radnike za različite tehničke i servisne pozicije. Na popisu traženih zanimanja nalaze se bravari, domari, frizeri i brijači, krojači, vozači, domaćice, električari, mehaničari i vodoinstalateri. Ovi poslovi ključni su za održavanje svakodnevnog funkcioniranja vojnih objekata, osiguravajući sve potrebne usluge i tehničku podršku vojnim jedinicama i vojarni.

Javni natječaj pronađite OVDJE.

Komentirajte prvi

New Report

Close