U Hrvatsku stigla zdravija verzija Nutelle

Autor: Poslovni.hr , 17. listopad 2024. u 08:53
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Proizvod se temelji na prirodnim, visokokvalitetnim sastojcima dok istovremeno zadržava istu kremastu teksturu i neodoljivu slatkoću koju svi već desetljećima obožavaju.

Ljubitelji Nutelle i veganskog načina života konačno su došli na svoje. Ferrero, tvrtka koja stoji iza ovog globalno popularnog čokoladnog namaza, napravila je Plant-Based Nutellu, kao odgovor na rastuću potražnju za hranom biljnog podrijetla i zdravijim prehrambenim navikama, pišu 24 sata.

Ova verzija omiljenog čokoladnog namaza savršena je alternativa za sve koji traže nešto ukusno, ali bez sastojaka životinjskog podrijetla. Nova Nutella zadržava prepoznatljivi bogati okus lješnjaka i čokolade, no sada je u potpunosti bez mliječnih sastojaka, što je čini idealnim izborom za vegane, ljude s intolerancijom na laktozu, ali i za sve one koji žele smanjiti unos mliječnih proizvoda ili istražiti zdravije opcije.

Proizvod se temelji na prirodnim, visokokvalitetnim sastojcima dok istovremeno zadržava istu kremastu teksturu i neodoljivu slatkoću koju svi već desetljećima obožavaju. S manje šećera i masti te slanutkom i rižinim sirupom umjesto mlijeka, ovaj je namaz odlična zamjena za originalnu Nutellu.

Ovaj namaz već je postao hit u svijetu, a kod ga je ekipa iz 24 sata pronašla na policama Tommyja.

Komentirajte prvi

New Report

Close