Ulcinjska rivijera ostvarila rast prihoda zaslugom Ade Bojane

Autor: Poslovni dnevnik , 17. listopad 2024. u 07:14
U Ulcinjskoj rivijeri još nemaju službene rezultate sezone, ali prema nekim procjenama broj noćenja veći je za oko 4-5 posto u odnosu na prošlu godinu/Shutterstock

Strukturom su dominirali gosti iz Srbije, zatim Crne Gore, Češke, Njemačke i Rusije.

Ulcinjska rivijera, u okviru koje sada posluje nudističko naselje na Adi, ove je godine ostvarila za 450 tisuća eura bolji prihod nego prethodne godine, potvrđeno je “Vijestima” u toj hotelskoj kompaniji, koja je ovih dana zatvorila vrata na Adi za ovogodišnju sezonu.

U Ulcinjskoj rivijeri još nemaju službene rezultate sezone, ali prema nekim procjenama broj noćenja veći je za oko 4-5 posto u odnosu na prošlu godinu. Također, neusporedivo je bolja izvanpansionska potrošnja kao i ostale usluge u naselju.

Početkom kolovoza, iako je Ulcinj imao nešto manje gostiju u odnosu na prošlu godinu, naselje na Adi bilo je magnet za nudiste i bilježi rast broja turista. U naselju se tada odmaralo oko 450 gostiju, od kojih 100 u nudističkom kampu.

Strukturom su dominirali gosti iz Srbije, zatim Crne Gore, Češke, Njemačke i Rusije. Adu ni ove godine nisu prošle poznate glumice Mirjana Karanović, Katarina Radivojević, Katarina Žutić, Gaga Mićalović, Milica Zorić…

Bivši hoteli Ulcinjske rivijere – “Olympic” i “Bellevue” 2017. godine dati su u zakup na 30 godina kompaniji “Karisma” za godišnju rentu od 450.000 eura. U zakup je dano i 122.214 četvornih metara državnog zemljišta na kojem se osim ovih hotelskih sadržaja nalazi restoran i drugi popratni sadržaji.

Usprkos postignutim rezultatima, izvršni direktor “Ulcinjske rivijere” Ćamil Hodža (URA) uskoro će, a možda i tokom ovog tjedna, biti smijenjen sa te funkcije, saznaju “Vijesti”.

Njega bi na tom mjestu trebali zamijeniti kadrovi Force. Nagađa se da bi to mogao biti aktualni državni tajnik u Ministarstvu gospodarskog razvoja i turizma Armend Mila.

Komentirajte prvi

New Report

Close