Legendarni svjetski brend uskoro otvara prvu trgovinu u našem susjedstvu

Autor: Poslovni dnevnik , 15. listopad 2024. u 07:06
Foto: Press Association/PIXSELL

Trgovina na Ušću prostirat će se na površini od 400-500 kvadratnih metara i imat će kompletan asortiman ovog popularnog svjetskog brenda.

Victoria’s Secret konačno stižu u Srbiju. Prva trgovina bit će otvorena u svibnju 2025. u Ušće Shopping Centru u Beogradu. Nakon toga planirano je otvaranje još četiri ili pet trgovina u Srbiji, otkrio je za Bloomberg Adriju Miroslav Stanković, vlasnik SF1 grupe.

Zahvaljujući ovoj tvrtki, proizvodi Victoria’s Secret bit će dostupni u Srbiji, a kako kaže, sa svjetski poznatim brendom sklopili su partnerstvo u svibnju za tržišta Srbije, Slovenije, Slovačke, Malte i Cipra.

Trgovina na Ušću prostirat će se na površini od 400-500 kvadratnih metara i imat će kompletan asortiman ovog popularnog svjetskog brenda – parfeme i proizvode za njegu kože, veš, spavaći program, sportsku opremu, kupaće kostime i modne dodatke.

Nakon otvaranja trgovine u Slovačkoj u travnju i Srbiji u svibnju, otvorit će se trgovina u Sloveniji, precizira Stanković.

Portfelj SF1 grupe uključuje Pandoru, Argentu, Nespresso i Scholl. Uz ove brendove, grupacija posluje s tvrtkom SF Properties koja nudi uslugu najma luksuznog poslovnog prostora, kao i premium pozicije za oglašavanje. 

Foto: Press Association/PIXSELL

Komentirajte prvi

New Report

Close