Premium Box u novom katalogu poslovnih poklona za 2024. godinu predstavio i viralni američki hit

Autor: Promo , 15. listopad 2024. u 07:17

Premium Box specijaliziran je za luksuzno darivanje koje će vaše poslovne partnere iznenaditi i oduševiti.

S krajem godine tradicionalno dolazi vrijeme darivanja, vrijeme kada tvrtke i pojedinci izražavaju zahvalnost svojim poslovnim partnerima kroz pažljivo odabrane poklone. Pravi poklon može imati velik utjecaj na poslovni odnos – on šalje jasnu poruku o uspješnoj suradnji, jača reputaciju, dodatno povezuje partnere te gradi povjerenje.

Ipak, odabir pravog poklona nije uvijek jednostavan zadatak, pogotovo u užurbanom razdoblju krajem godine. Upravo zato sve više tvrtki odlučuje prepustiti ovaj proces stručnjacima kako bi se izbjegao stres i gužva u posljednji trenutak.

Kao idealno rješenje u toj potrazi pokazao se Premium Box, renomirani hrvatski brand luksuznog darivanja, koji svojim kreativnim rješenjima osigurava najčarobnije poklone prilagođene vašim potrebama.

Božićni katalog poslovnih poklona kao inspiracija za custom made pakete

Kako bi vam olakšao pronalazak savršenih darova, Premium Box je ove godine pripremio poseban blagdanski katalog s pomno odabranim proizvodima domaće i svjetske kvalitete.

Katalog nudi po nekoliko primjera poklona s naglaskom na eleganciju i sofisticiranost u različitom cjenovnom rangu te služi kao inspiracija za kreiranje poklon setova koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse te ostaviti najbolji dojam na vaše poslovne partnere.

Bez obzira na to tražite li jednostavne i praktične poklone ili luksuzne proizvode koji ističu vašu pažnju prema detaljima, u blagdanskom katalogu zasigurno ćete pronaći inspiraciju za poklon koji odgovara vašim potrebama i predviđenom budžetu.

Brzo i jednostavno do savršenih poklona za vaše poslovne partnere: Stanley Cup kao hit ove sezone

Ove godine Premium Box u svoju ponudu uvodi nešto sasvim novo na hrvatskom tržištu – Stanley Quencher Cup, koje su postale pravi viralni hit u Americi i svijetu, a sada su napokon dostupne i kod nas!

Svaka termosica dolazi u limitiranom Premium Box pakiranju kako bi baš svaka kupnja bila ujedno savršen poklon spreman za dijeljenje istog trena. Na vama je da odaberete prigodu i dragu osobu kojoj ćete pokloniti Stanley Cup, a na Premium Box timu da je savršeno upakira u limitirano izdanje i rukom ispiše poruku na čestitku koja dolazi uz svako pakiranje.

Zašto odabrati Premium Box?

Premium Box specijaliziran je za luksuzno darivanje koje će vaše poslovne partnere iznenaditi i oduševiti. Njihova ponuda omogućuje vam da u kratkom vremenu odaberete savršeni poklon koji će biti dostavljen u elegantnom pakiranju. Jedini na tržištu nude jedinstvenu mogućnost samostalnog kreiranja cijelog poklon seta pomoću konfiguratora “Sastavi svoj paket” gdje proces započinje odabirom poklon kutije, zatim nastavlja dodavanjem proizvoda po kategorijama i brandovima, a završava osmišljavanjem poruke za čestitku koja će se ručno ispisati za savršen završni touch.

Uz Stanley asortiman, Premium Box nudi širok raspon visokokvalitetnih brandova poput španjolske La Chinate (kozmetički i gourmet proizvodi na bazi ekstra djevičanskog maslinovog ulja iz vlastite proizvodnje od kojih se posebno ističe kavijar od maslinova ulja), Caudalie Paris (kultnu francusku kozmetiku) kao i mnogobrojne hrvatske prestižne brandove poput vrlo dobro poznatih Croate, Destilerije Aure, Old Pilot’s gina, Badela, Gligore, Karlić tartufa, Moel-a itd. Ove godine posebno se ističu pokloni koji kombiniraju praktičnost i inovativnost, a već spomenuti brandovi se, svaki ponaosob, savršeno uklapaju u tu kategoriju.

Uz konstantne novitete u asortimanu, poput ovogodišnjeg hita – Stanley termosice, Premium Box iznova postavlja trendove te nudi jednostavna i učinkovita rješenja za poslovno darivanje.

Učinite ovu blagdansku sezonu posebnom i za vas i za vaše poslovne partnere, podijelite čaroliju darivanja bez stresa i gužvi i to još na najelegantniji – Premium Box način.

Ovogodišnji katalog možete pogledati ovdje .

New Report

Close