Opremu za EPCG nabavit će podgorička tvrtka Novi Volvox

Autor: Poslovni dnevnik , 14. listopad 2024. u 06:14
Foto: Pixabay

Riječ je o ponovljenom natječaju, nakon što je sredinom rujna poništena odluka da Hifa oil treba obaviti ovu nabavu.

Elektroprivreda (EPCG) odabrala je 1,13 milijuna eura vrijednu ponudu podgoričke tvrtke Novi Volvox na natječaju za nabavu fotonaponskih modula za projekt Solari 5000+.

Vijesti prenose da je odluka donesena ovih dana, a na nju postoji mogućnost žalbe još četiri dana. Riječ je o ponovljenom natječaju, nakon što je sredinom rujna poništena odluka da Hifa oil treba obaviti ovu nabavu.

Ta je tvrtka prvotno izabrana kao najpovoljnija sredinom srpnja, ali su se na taj izbor žalile tvrtke BB Solar i Novi Volvox, nakon čega je Povjerenstvo za zaštitu prava u postupcima javne nabave utvrdilo da Hifa oil nije ispravno popunila deklaracije i dokumentacije pa je odlučeno da se natječaj ponavlja.

Osnivači tvrtke BB Solar su Blažo Đukanović i Ivan Burzanović, podaci su Središnjeg registra poslovnih subjekata (CRPS). Novi Volvox osnovan je 2009. godine, a tvrtka je registrirana za gradnju stambenih i nestambenih zgrada.

Većinski osnivač s 81 posto je tvrtka Seed capital partners, dok Mila Milović, Predrag Poček, Momir Raonić, Aleksandar Mitrović i Slavoljub Popadić imaju jednoznamenkasti udio. Osnivač tvrtke Seed capital partners je Milan Ivanović, a registrirana je 2014. godine za djelatnost holding društava. 

Komentirajte prvi

New Report

Close