Državna vozila na dražbi: Početna cijena automobila je 100 eura, pogledajte što se sve nudi

Autor: Poslovni.hr , 08. listopad 2024. u 10:34
Foto: Autoplin Cepelin

Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na vozilima.

Država je oglasila prodaju rabljenih vozila putem javne dražbe. Javna dražba će se održati 12. listopada u skladištu vozila Cepelin s početkom u 09,00 sati.

Dio vozila može se pregledati 11. listopada 2024. od 09.00 do 13.00 sati, na lokaciji Velikopoljska 15a, 10010 Zagreb a vozila od licitacijskog broja 70-142 mogu se pregledati 09. i 10.10.2024 na lokacijama Hrvatskih šuma u vremenu od 09-14 sati. Lokacije i popis vozila sa fotografijama nalaze se na web stranici.

Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 % početne cijene za svako vozilo odnosno minimalno 100,00€

Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina.

Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a isto vozilo ne bude licitirano, smatra se da je odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine.

Tijekom javne dražbe početne cijene se mogu podizati za minimalni iznos od 50 €.

Ukoliko izlicitirana cijena dostigne više od dvostruke vrijednosti početne cijene, osoba koja je izlicitirala na licu mjesta plaća 10% (od izlicitirane cijene) dodatne jamčevine.

Osoba koja izlicitira određeno vozilo dužna je u roku 3 radna dana (a najkasnije do 16.10.2024.) uplatiti izlicitirani iznos, u suprotnom se smatra da je odustala od kupnje, te gubi pravo na povrat jamčevine.

Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na vozilima, a prodaja vozila se provodi po načelu „VIĐENO-KUPLJENO“ što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi.

Sva ponuđena vozila s početnim cijenama, kao i više informacija o sudjelovanju i pravilima javne dražbe, možete pronaći OVDJE.

Komentirajte prvi

New Report

Close