Raste Kukuljanovo. Pogon vrijedan 3 milijuna eura otvorio i Iverpan

Autor: Mladen Miletić , 08. listopad 2024. u 07:19
Direktor Iverpana Mladen Jambrović, osnivač i vlasnik Vladimir Findri te voditelj Iverpana Rijeka Bojan Šustar s gradonačelnikom Bakra Tomislavom Klarićem (treći s lijeva)/PD

Iverpanov prodajni centar otvoren je na adresi Kukuljanovo 383 i proteže se na 1700 četvornih metara. Uključuje proizvodnju i skladište repromaterijala te uredski dio.

Tri milijuna eura vrijedna je Iverpanova investicija u poslovno-proizvodni pogon u zoni Kukuljanovo u Rijeci. Riječ je o prvom prodajnom centru na Kvarneru u kojem je obučeno i zaposleno 16 novih djelatnika.

Osim za tvrtku sa sjedištem u Goričici, ovaranje centra u Rijeci važan je trenutak i za razvoj gospodarske zone Kukuljanovo u kojoj će do kraja godine na veličini od 22.540 četvornih metara niknuti još i logistički centara Jadroagenta, što je pak investicija vrijedna oko 12 milijuna eura.

Također, prije više od dvije godine otvorena je ondje i sortirnica Hrvatske pošte na prostoru od 5000 četvornih metara, pa gradonačelnik Bakra Tomislav Klarić svakako ima razloga za zadovoljstvo.

Spomenuti Iverpanov prodajni centar otvoren je na adresi Kukuljanovo 383 i proteže se na 1700 četvornih metara. Uključuje proizvodnju i skladište repromaterijala te uredski dio.

Iako i dalje nudi potporu stolarima i sve za izradu namještaja po mjeri, Iverpan je prije nekoliko godina napravio zaokret u strategiji i proširio svoju ponudu te se repozicionirao prema sloganu ‘sve za uređenje interijera’ s naglaskom na održivim materijalima.

Iverpanov direktor, Mladen Jambrović, istaknuo je važnost novog centra kao dijela dugoročne strategije rasta tvrtke…

“Iverpan živi zeleno više od 30 godina, a okreće se materijalima koje kupci žele u svom domu jer su kvalitetni, lijepi, održivi i ne štete okolišu. S ovim centrom i misijom želimo se još više približiti kupcima na Kvarneru, pružiti kvalitetne proizvode i uslugu na koju su navikli, ali i nove mogućnosti kada je u pitanje opremanje suvremenih prostora”.

Centar na Kvarneru šesti je Iverpanov u Hrvatskoj nakon Varaždina, Sl. Broda, Zadra te dvije poslovnice u Zagrebu.

Komentirajte prvi

New Report

Close