Smart Industry
Digitalna revolucija

Ubrazanje protoka dokumenata unapređuje i poslovanje

Digitalizacija nije jednokratan proces, već kontinuirano unapređenje poslovanja.

Tanja Ivančić
06. listopad 2024. u 22:00
Aleksander Bastl, direktor slovenske tvrtke Bass/Davorin Višnjić/PIXSELL

Digitalna revolucija: ubrzanje protoka dokumenata i unaprjeđenje poslovanja bio je naziv predavanja Aleksandera Bastla (na slici), direktora slovenske tvrtke Bass na konferenciji Smart Industry. Bastl je naglasio da digitalizacija nije jednokratan proces, već kontinuirano unapređenje poslovanja.

“Digitalizacija nije nešto što se kupi i namjesti, s tim procesom treba živjeti”, rekao je Bastl. Rješenja njegove tvrtke, istaknuo je pomažu smanjiti mogućnost pogrešaka u radu i ubrzati protok dokumenata, što dugoročno donosi značajne uštede – bilo da se radi o procesima, gdje svakako štede vrijeme, bilo da se radi o konačnom smanjenju operativnih troškova.

A jasno definirani procesi i standardizacija poslovnih aktivnosti osiguravaju veću preglednost i bolju kontrolu nad poslovnim operacijama, zaključio Bastl. BassDMS rješenje tvrtke korisno je za poduzeća u bilo kojoj industriji koja žele osigurati preglednost dokumentacije koja dolazi, nastaje ili odlazi iz poduzeća i digitalizira poslovanje.

New Report

Close