Besplatna digitalna registracija obrta u Ljubuškom

Autor: Poslovni dnevnik , 02. listopad 2024. u 22:00
Putem online platforme Digital Tax Free City fizičke osobe mogu registrirati svoju tvrtku online u roku od samo 24 sata/Shutterstock

U dosadašnjoj praksi bilo je potrebno pribaviti čak 13 različitih dokumenata, au nedavno otvorenoj Ljubus online verziji bit će slučajeva u kojima će biti potrebna samo tri.

Grad Ljubuški je omogućio znatno lakše, jednostavnije i brže osnivanje obrta u odnosu na dosadašnju praksu i pravila.

Putem online platforme Digital Tax Free City fizičke osobe mogu registrirati svoju tvrtku online u roku od samo 24 sata. Pritom se ne naplaćuje naknada za osnivanje obrta, piše Fena.

Besplatna digitalna registracija obrta još je jedan iskorak i napredak tog grada i sredine koja je posljednjih godina uzela maha i kotirala kao ugodno i povoljno mjesto za život. Nakon Travnika, Ljubuški je drugi grad u BiH koji je ušao u napredni klub digitalnih gradova.

Online aplikacija Digital Tax Free Ljubuški je jednostavna, a nakon otvaranja korisničkog računa i registracije proces otvaranja obrta je jednostavan.

Pojašnjava se da popis potrebnih dokumenata za otvaranje obrta ovisi o vrsti obrta koji se otvara. Upravo je to jedna od važnih prednosti koju nudi online platforma Digital Tax Free City.

U dosadašnjoj praksi bilo je potrebno pribaviti čak 13 različitih dokumenata, au nedavno otvorenoj Ljubus online verziji bit će slučajeva u kojima će biti potrebna samo tri. No, ovisi o vrsti posla, može biti više od pet ili šest dokumenata.

U obrazloženju stoji da će se točan popis dokumenata prikazati u aplikaciji nakon unosa osnovnih podataka.

Navodi se da, nakon predaje kompletne dokumentacije, obrada rješenja traje do 24 sata, te da se putem aplikacije može pratiti obrada i uvijek biti ažurna. Ako građanin, tj. podnositelj zahtjeva, koji naiđe na poteškoće, može kontaktirati službeni tim za podršku putem e-maila ili telefona te će dobiti potrebnu pomoć i upute. 

Komentirajte prvi

New Report

Close