Zagreb SLUSH’D: konferencija inovacija, poduzetništva i umrežavanja stiže u Zagreb!

Autor: Poslovni.hr , 02. listopad 2024. u 12:35

Zagreb SLUSH’D donosi najbolje od globalne Slush konferencije u srce Hrvatske, pružajući jedinstvenu priliku za povezivanje poduzetnika, startupova i investitora. Ovaj događaj nudi više od inspirativnih govora – pruža platformu za suradnju, inovacije i razmjenu ideja koje mogu oblikovati budućnost poduzetništva.

Sredina listopada u Zagrebu rezervirana je za okupljanje startupova, poduzetnika i inovatora iz cijele regije zahvaljujući dvodnevnom događaju Zagreb SLUSH’D koji će se održati 15. i 16. listopada ove godine u Mozaik centru. Ovaj događaj donosi atmosferu i energiju kultne Slush konferencije, najveće startup konferencije u Europi, koja svake godine okuplja desetke tisuće sudionika u Helsinkiju. Ovaj događaj, licenciran od strane finskog Slusha, nudi lokalnim i regionalnim sudionicima priliku za povezivanje, učenje i rast na svjetskoj razini.

Zagreb SLUSH’D donosi ključne elemente globalne Slush konferencije, uključujući povezivanje inovatora s investitorima, stvaranje prilika za suradnju te razmjenu ideja i iskustava. Zašto biste trebali biti tamo?

  • Povezivanje s investitorima: Zagreb SLUSH’D omogućava startupovima priliku da predstave svoje ideje pred vodećim investitorima iz regije i svijeta, čime stvaraju mogućnosti za nova partnerstva i potencijalna ulaganja.
  • Natjecanje startupova: Najperspektivniji startupi iz regije imat će priliku sudjelovati u natjecanju i impresionirati stručni žiri te osigurati podršku koja može ubrzati njihov rast. Najperspektivniji startupi iz regije imat će priliku sudjelovati u natjecanju i impresionirati stručni žiri te osvojiti putovanje na svjetski poznatu Slush konferenciju u Finsku, gdje će se pridružiti vodećim inovatorima i investitorima na najvećoj startup sceni u Europi.
  • Ekskluzivna prilika za umrežavanje: Zahvaljujući Brella aplikaciji, sudionici će moći unaprijed dogovarati sastanke s ključnim dionicima, planirati suradnje i osigurati maksimalnu korist od svog sudjelovanja na konferenciji.
  • Inspirativni govornici: Slušajte vodeće stručnjake iz industrije koji će podijeliti svoja iskustva, najnovije trendove i ključne poslovne uvide. Neka od istaknutih imena ovogodišnjeg izdanja konferencije su: Peter Vesterbacka, poznati vizionarski poduzetnik koji je pretvorio Angry Birds igricu u globalni fenomen, Tomislav Car poznati hrvatski serijski poduzetnik, mladi uspješni poduzetnik Albert Gajšak koji je još kao učenik osnovao tvrtku CircuitMess u kojoj se samozaposlio preko učeničkog servisa i tako postao prvi učenik-direktor u Hrvatskoj, suosnivačica i izvršna direktorica tvrtke Farseer, Matija Nakić, poduzetnik i osnivač tvrtke NSoft, Igor Krezić i mnogi drugi.

Uz podršku glavnih sponzora konferencije: Digitalne komore, Philip Morris Internationala i HAMAG BICRO-a, te u organizaciji HUKIja (HUKI) i Bornfighta, ova konferencija okuplja ključne aktere startup ekosustava i pruža neprocjenjive mogućnosti za rast, inovacije i umrežavanje.

Konferencija je osmišljena kako bi pružila podršku startupovima u povezivanju s mentorima, investitorima i partnerima, dok istovremeno pruža investitorima jedinstvenu priliku da otkriju najinovativnije projekte iz regije. Ako ste poduzetnik u nastajanju ili inovator koji tek počinje svoj put, Zagreb SLUSH’D pruža jedinstvenu priliku da pronađete inspiraciju i podršku kako biste zakoračili u svijet poduzetništva. Ovo nije samo događaj za one koji su već u industriji – konferencija je osmišljena da potakne i one koji tek razmišljaju o vlastitom poduzetničkom pothvatu. Ovdje možete učiti od najboljih, razmjenjivati ideje s ljudima koji dijele vaše strasti, i dobiti smjernice od mentora i investitora koji su prošli isti put.

Ne propustite priliku da budete dio ovog uzbudljivog događaja! Više informacija o registraciji i programu potražite na službenoj stranici konferencije, a kako bi ostali u tijeku s informacijama, zapratite ih na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i LinkedIn. Svoju kartu možete nabaviti putem Entrio sustava.

Komentirajte prvi

New Report

Close