Transport i logistika
INFO-KOD D.O.O.

Identifikacijska tehnologija igra ključnu ulogu kako bi se procesi ubrzali, a troškovi smanjili

Više od tri desetljeća inovacija i povjerenja u identifikacijskoj tehnologiji.

PD VL native tim
01. listopad 2024. u 22:00
Info-kod Hrvatska koja je prisutna i na tržištima Slovenije, Srbije, BIH te Makedonije, prošle je godine obilježila 30 godina poslovanja u području identifikacijske tehnologije/Luka Stanzl/PIXSELL

U suvremenom poslovanju, identifikacijska tehnologija igra ključnu ulogu kako bi se procesi ubrzali, a troškovi smanjili. Primjenjiva je u različitim sektorima, poput logistike, zdravstva, proizvodnje, maloprodaje i mnogim drugim, gdje pomaže unaprijediti poslovanje.

Specijalizirana tvrtka, Info-kod, izgradila je reputaciju lidera na ovom području u pružanju inovativnih i prilagodljivih rješenja za spomenute industrije. Info-kod Hrvatska, članica Info-kod grupacije, koja je prisutna i na tržištima Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine te Makedonije, prošle je godine obilježila 30 godina poslovanja u području identifikacijske tehnologije.

Kompletna rješenja

Kroz svoje projekte, pomažu tvrtkama u modernizaciji i automatizaciji poslovanja, a njihova rješenja omogućuju klijentima postizanje veće učinkovitosti, preciznosti i povezanosti, optimizirajući ključne poslovne procese. Kroz snažna partnerstva s globalno najzastupljenijim proizvođačima opreme, tvrtka Info-kod kontinuirano podiže standarde industrije u javnom i privatnom sektoru te tvrtkama različitih veličina i djelatnosti.

Identifikacijska tehnologija

Primjenjiva je u različitim sektorima, poput logistike, zdravstva, proizvodnje, maloprodaje i mnogim drugim, gdje pomaže unaprijediti poslovanje.

Tijekom dugogodišnjeg djelovanja na tržištu, Info-kod je kreirao rješenja koja olakšavaju validacije karata/ulaznica, ispis i skeniranje barkodova u maloprodaji, identifikaciju pacijenata u bolnicama, označavanje krvnih vrećica, standardiziraju skladišno poslovanje i logističke procese kao i mnoga druga.

Tvrtka kontinuirano radi na usavršavanju proizvoda i razvoju novih rješenja koja odgovaraju specifičnim potrebama klijenata, a čije je zadovoljstvo uvijek u središtu njihova poslovanja. Info-kod nudi cjelovitu podršku, od prvog savjetovanja pri odabiru rješenja, do postprodajnih usluga.

Prodajni savjetnici pažljivo vode klijente kroz cijeli proces, dok tehnički stručnjaci u certificiranom servisnom centru osiguravaju besprijekoran rad opreme. Njihova misija je pružiti inovativna rješenja koje omogućuju partnerima da zadrže konkurentnost na tržištu. Ova kombinacija stručnosti i posvećenosti omogućuje klijentima da se oslone na Info-kod kao pouzdanog partnera.

Za povećanje efikasnosti i učinkovitosti vlastitog poslovanja, klijenti Info-koda mogu birati između raznih vrsta visokokvalitetnih uređaja koji su nositelji razvoja bar kod i RFID tehnologije. Od industrijskih, stolnih i ručnih čitača i printera bar kod i ID kartica, mobilnih terminala i industrijskih tableta do pripadajućih programskih rješenja.

Automatizirani procesi smanjuju vjerojatnost pogrešaka, što podiže učinkovitost poslovanja i smanjuje troškove/Luka Stanzl/PIXSELL

Kada je u pitanju skladišno poslovanje, Info-kod i tu ima rješenje. Skladišno poslovanje često je kompleksno i dinamično, a kako tvrtke rastu, aktivnosti unutar skladišta postaju sve složenije i teže za upravljanje. Skladišta bilo koje veličine suočavaju se s problemom učinkovite manipulacije velike količine robe, skladištenjem i otpremanjem, a u želji da adekvatno odgovore na te izazove, Info-kod je razvio aplikativno rješenje, CODE4wms.

Ovaj inovativni sustav pojednostavljuje skladišne procese spajajući najnovije digitalne tehnologije i duboko razumijevanje logističkih potreba za skladišno poslovanje. Njegova posebnost očituje se u prilagodljivosti specifičnim potrebama korisnika te lakoćom integracije s drugim poslovnim sustavima.

Inovativna aplikacija

Aplikacija je jednostavna za korištenje te prilagođena rješavanju svih izazova – od zaprimanja robe, skladišne manipulacije, organizacije transporta pa sve do poslovnog izvještavanja. Automatizirani procesi smanjuju vjerojatnost pogrešaka, što podiže učinkovitost poslovanja i smanjuje troškove.

Tvrtke se koristeći ovu aplikaciju mogu osloniti na napredne algoritme, analitiku podataka i intuitivno sučelje. Također, lakše je upravljati rastućim poslovnim aktivnostima bez straha od složenih operativnih izazova.

Kroz predanost kvaliteti, inovacijama i pružanju podrške, Info-kod gradi dugoročne odnose s partnerima i klijentima, omogućujući im da rastu i napreduju unatoč izazovima koje donosi suvremeno poslovanje.

Za više informacija o Info-kodu i njihovim uslugama, posjetite Info-kod ili kontaktirajte +385 1 3867 444.

* Sadržaj omogućio Infokod

New Report

Close